Principal » Windows » Free ExeL Lock6.5.2

Free ExeL Lock6.5.2

Windows  : Free ExeL Lock6.5.2

Free Exe Lock este un instrument mic și disponibil pentru un instrument gratuit prin care protejăm fișierele executive ale executive selectate înainte de a începe persoane neautorizate. Programul poate servi nu numai ca o garanție, ci și un instrument preventiv de exemplu. Blocarea jocului selectat în fața copiilor.

Aplicația însăși are o interfață simplă, intuitivă, oferind o fereastră principală de lucru, împărțită în două file. Într-una putem efectua funcționarea parolei în fișierul executiv selectat și există mai multe opțiuni legate de procesul din al doilea. Numărul de preferințe pentru a determina, totuși, destul de scăzut, care va fi un plus pentru unul - aplicația funcționează fără o configurație inutilă și este ușor de utilizat chiar de către Laika - pentru cel de-al doilea va fi un dezavantaj din cauza lipsei de mai avansate Funcții.

Free ExeL Lock vă permite să selectați fișiere pentru a vă asigura atât din Windows Explorer, cât și prin glisarea fișierului indicat în fereastra de aplicații. Un astfel de fișier poate fi fixat suplimentar pentru a crea o copie de rezervă în formatul rezervorului, în timp ce deschideți un astfel de fișier, vă puteți solicita conținutul ales de utilizator.

Recomandat
Lasă Un Comentariu