Principal » Internet » Fred Ebook Reader merge pe Android - pe Windows după upgradarea

Fred Ebook Reader merge pe Android - pe Windows după upgradarea

Internet : Fred Ebook Reader merge pe Android - pe Windows după upgradarea

Fanii de citire a versiunilor electronice ale cărților au șansa de a cunoaște o nouă aplicație pentru Android. FREDA eBook Reader cititor merge la această platformă, deși era deja disponibil pentru utilizatorii de Windows prin intermediul magazinului. Versiunea mobilă a cererii rămâne în versiunea de test pentru acum, cu toate acestea posibilitățile sale (în principal, de configurare) sunt deja mari.

Programul va gestiona formatele EPUB (fără DRM), FB2, HTML și TXT. Are multe setări, pe care noi le putem decide cu privire la o tăietură de fonturi sau culori atunci când le citim. Sursa fișierelor noastre poate fi, printre altele, la fel de dropbox, dar și cataloage de internet: feedbook-uri, smashwords sau gutenberg. Dacă nu avem propriile noastre cărți în format electronic, iar pentru început nu vrem să-și petreacă pe ele, direct din aplicatie, vom putea descărca oricare din baza de date de peste 50.000 de cărți clasice gratuite din aceste surse.

[1/2

Rămânând în faza de testare, dar nu există probleme în program. Interfața aplicației mobile din motive necunoscute 100% reproduce versiunea programului Windows, care, în plus, este destul de inconvenabil - aplicația nu funcționează întotdeauna rapid și nu toate soluțiile care funcționează pe computerul dvs., au sens pe telefonul inteligent Android. În plus, unele setări sunt, de asemenea, dificil de recunoscut pentru intuitiv. Serviciul ar putea fi încă rafinat înainte de ieșirea programului din etapa de testare.

În program, totuși, potențialul. În cele din urmă, să nu uităm că, în acest moment, trebuie să ne ocupăm de eliberarea de testare și, în cele din urmă, această fază servește la eliminarea ultimelor dezavantaje din acesta și pentru a rafina programul înainte de a împărtăși într-o versiune stabilă. În actualizarea versiunii Windows, a existat, de asemenea, un text mai ușor și un acces mai rapid la ultimele setări utilizate.

Programele FREDA eBook Reader pot fi descărcate din baza noastră, atât în versiunea mobilă pentru Android și UWP pentru Windows.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu