Principal » Internet » Franz - Comunicator pentru tot!

Franz - Comunicator pentru tot!

Internet : Franz - Comunicator pentru tot!

Cu câțiva ani în urmă, numărul de mesageri instant nu a făcut o amețeală. Ce altceva azi - GG, Hangout, Facebook Messenger, Skype, Gitter

..

Este foarte greu de utilizat unul, comunicator preferat, în timp ce prietenii sau familia folosesc altul. Cum să ieșiți din acest haos? Din fericire, există o soluție.

Un multi-tub este un program care combină funcționalitatea multor comunicatori. Un exemplu poate fi un program numit Franz, adică modern și extrem de funcțional și, în același timp, un simplu mesager care sprijină simultan mai multe site-uri web și platforme. Într-un program veți găsi astfel de mesageri ca pe Facebook Messenger, Telegram, Hangouts, Skype, WhatsApp, Steam Chat, Discord Slack, Gitter, Chatwork, Wechat și Hyphat.

Interesant, fiecare rețea și mai precis oricare dintre mesageri este disponibil într-o filă separată, datorită utilizării programului este foarte convenabilă și intuitivă. Mesagerii acceptați sunt deschise în versiunile browserului și colectate în carduri separate, așa cum ar putea fi colectarea acestora în browser. Din păcate, există unele probleme cu câțiva mesageri, cum ar fi hangouts - afișând câteva conversații într-o fereastră mică nu funcționează cel mai bine, dar avem opțiunea de a schimba dimensiunea paginilor afișate.

Cu toate acestea, o mare comoditate este un sistem de notificări și sunete de la toți mesagerii care vor fi configurați. Programul Franz vă permite, de asemenea, să comutați între mesageri cu o abreviere a tastaturii, ceea ce facilitează în mod semnificativ o conversație cu mai mulți oameni în același timp. Programul este pus la dispoziție pe principiile unei licențe libere și nelimitate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu