Principal » Internet » Cadru .NET va fi actualizat indiferent de Windows 10. Schimbări deja în octombrie

Cadru .NET va fi actualizat indiferent de Windows 10. Schimbări deja în octombrie

Internet : Cadru .NET va fi actualizat indiferent de Windows 10. Schimbări deja în octombrie

Microsoft modifică modul în care cadru .NET va primi actualizări. Începând cu actualizarea Windows 10 octombrie, software-ul va dobândi noi patch-uri și funcții ca parte a unei actualizări colective pregătite special pentru un cadru, indiferent de actualizările sistemului pentru sistem. O astfel de diviziune va fi creatori .NET emite noi șanse în așa fel încât acestea să fie mai ușor de adoptat, de exemplu, de către administratori.

Puteți citi despre detaliile de selecție de pe blogul dezvoltatorilor. După cum sa raportat de Microsoft, principalul motiv pentru schimbare este dorința de a permite administratorilor să instaleze numai elementele selectate în cadrul actualizărilor sistemului și de a deschide calea către mai repede la nevoile utilizatorilor și a detectat erorile. Potrivit Fundației, noile actualizări cumulative pentru .Plasele trebuie să se caracterizeze prin trei caracteristici majore.

Exemplu de notificări ale noii actualizări cumulative pentru .NET, Sursa: Microsoft.

În primul rând, ceea ce a fost semnalat la început, ele trebuie să fie independenți de actualizarea ferestrelor, dar și de a fi cu o definiție colectivă, datorită instalării celui mai recent pachet de patch-uri va actualiza toate versiunile ..NET instalat pe computer. În cele din urmă, este încă menționat pentru regularitatea noilor actualizări, care urmează să apară în același ritm ca actualizarea Windows 10, cu o divizie în tipurile de actualizări, datorită căruia, de exemplu, cele legate de siguranță pot fi așteptate în primul rând În cea de-a doua marți, în fiecare lună ca parte a patch-urilor marți.

Actualizările vor fi emise analog cu actualizările curente Windows, astfel încât instalarea se va face prin actualizarea Windows și va fi disponibilă separat pentru utilizatorii care instalează propriile actualizări. Microsoft nu exclude o plecare clară de la aspectul standard al patch-urilor, dacă este necesar, de exemplu, ca urmare a unei probleme legate de arderea securității.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu