Principal » Internet » Foto3.9.3

Foto3.9.3

Internet : Foto3.9.3

Fotor este un program interesant pentru procesarea fotografiilor creative. Cu ajutorul său, vom pune filtre, vom pune câteva fotografii într-un colaj sau vom îmbunătăți fotografiile cadrului și culorilor. Toate operațiile listate pot fi efectuate în mod masiv pe mai multe fișiere simultan.

Aplicația după ne-a lansat o fereastră în care alegem ce tip de editare vrem să facem. Fotor acceptă fotografii brute cu mai multe camere digitale, TIFF, JPG și PNG.

După selectarea opțiunii de editare, putem aplica o varietate de filtre pe fotografiile noastre a căror intensitate poate fi adaptată la preferințele dvs. De asemenea, este posibil să adăugați cadre, efect de schimbare (Tilt-Shift) sau text. Fotografia poate fi, de asemenea, îndepărtată cu ușurință, personalizați, printre altele, expoziția, balansul de alb și contrastul. De asemenea, puteți utiliza instrumentul care vă permite să scăpați de efectul de ochi roșii.

Opțiunea de colaj, după cum indică numele, este folosit pentru a crea colaje din fotografii. Vom găsi aici tot ce este necesar pentru a crea o imagine spectaculoasă care conține mai multe fotografii. Colajul nostru poate fi bazat pe un șablon sau pe fotografii împrăștiate aleatoriu. Avem posibilitatea de a schimba proporția, editarea cadrului și a culorii sale. Fiecare fotografie într-un colaj poate fi rotită, măriți sau modificați poziția.

Ultima opțiune este opțiunea lot, adică procesarea lotului. Aici vom face practic la fel ca în opțiunea de editare, numai pe multe fotografii simultan. De asemenea, este posibilă ajustarea numelui fișierelor multiple, convertiți într-un format diferit, precum și ajustarea gradului de compresie. Doar indicați dosarul în care o colecție de fotografie și va decide ce fel de schimbare de masă dorim să facem în imagini.

Photoworking în aplicația foto este mare distracție. Când dedicăm ceva timp să plătim fotografiile noastre, ele vă pot schimba complet caracterul. Cel mai important, programul este disponibil gratuit în versiunea completă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu