Principal » Internet » Fotor - un program de editare foto simplu și gratuit

Fotor - un program de editare foto simplu și gratuit

Internet : Fotor - un program de editare foto simplu și gratuit

Pentru o ediție a fotografiei, cel mult o schimbare a personalului și a rezoluțiilor și a altor niveluri de reglementare, reducerea zgomotului, filtrarea etc. Problema apare atunci când vrem să obținem efecte profesionale atunci când înseamnă simplă. Exista vreo posibilitate?

Dacă cineva dorește să atingă efectele similare cu cele pe care le folosim Photoshop, dar pe de altă parte, ei caută un program foarte simplu de utilizat, ar trebui să acorde atenție Fotor. Acest instrument este proiectat pentru procesarea rapidă și simplă a fotografiilor. Interfața este luminoasă și compactă și avem acces la cele mai utile și avansate filtre după câteva clicuri cu un șoarece. 

După descărcarea și instalarea programului (procesul rulează ca standard), începem programul. După un timp, ochii noștri vor fi eliberați fereastra de pornire, în care vom avea două funcții de bază pentru a alege. Funcția de editare vă permite să editați imagini, grafică sau fotografii utilizând mai multe instrumente de editare. A doua opțiune este colajul și așa cum sugerează și numele, vă permite să creați colaje din orice imagini, luând în considerare multe opțiuni suplimentare. 

Cu prima funcție, putem edita fotografii utilizând o gamă largă de opțiuni: Dimming, strălucire, încadrare, folosind efecte diferite, filtre și aditivi. Pentru a începe editarea fotografiei, faceți clic pe centrul spațiului de lucru, apoi selectați imaginea pe care doriți să o convertiți. După selectarea unei fotografii, acesta va apărea în spațiul de lucru și putem edita, de exemplu, de la selectarea scenei, de exemplu. Backlit, umbră, flash, portret etc. În plus, putem găsi o imagine folosind setări gata făcute - 2x3, 3x5, 16x9 etc. - sau selectarea manuală a proporțiilor. 

De remarcat este opțiunea de efecte, care vă permite să alegeți diferite efecte interesante, cum ar fi alb-negru, vignetting, îmbătrânire sau modificare a imaginii. După selectarea tuturor efectelor, putem salva fotografia (Salvare ca) sau partajați-o cu prietenii pe portalul Flickr, Facebook sau Twitter. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu