Principal » Gaming » Forza Motorsport 6 a anunțat oficial!

Forza Motorsport 6 a anunțat oficial!

Gaming  : Forza Motorsport 6 a anunțat oficial!

Dacă există entuziaști și proprietari de motorizare - prezent sau viitor - Xbox o consolă, cu siguranță informații despre premiera celei de-a șasea ediții a seriei Foror Motorsport se va dovedi interesante și într-un sens surprinzător. De ce?

Ei bine, premiera jocului Forza Motorsport 6 El este programat pentru 15 septembrie a acestui an. Aceasta este o surpriză destul de mare, dar, după cum puteți vedea creatorii pe care nu au vrut să aștepte și să-i fiți fier de călcat în timp ce este fierbinte. Cele mai importante schimbări? Există mai multe aspecte care cu siguranță vor apela la seria Fanom. Cu toate acestea, să începem cu grafică pentru a fi rafinată în 1080p (fullHD) la o viteză de 60 de cadre pe secundă, care este de a oferi un joc incredibil de dinamic și realist. Ce altceva?

 

Cea mai importantă, probabil o schimbare revoluționară, chiar ar trebui să fie de a introduce condiții meteorologice variabile și un ciclu de o zi, astfel încât să fie posibilă urmărirea penală într-o dimineață ploioasă, după-amiază cețoasă, în timpul furtunii de seară etc. Aceasta a fost probabil cea mai mare lipsă anterioară a unei serii de motorsport Forza. Desigur, va exista un număr mare de mașini licențiate, din care o mare parte va fi împărtășită ca pachete DLC gratuite și plătibile.

 

În plus față de plimbarea în sine, dezvoltatorii au avut, de asemenea, grijă de atracții suplimentare, inclusiv abilitatea de a vă modifica mașinile. Până în prezent, jucătorii au fost destul de multă libertate de acțiune și, uneori, o mașină de curse completă ar putea fi făcută din compactul obișnuit al segmentului C. În ceea ce privește jocul, încă mai avem de-a face cu un simulator, care, cu toate acestea, nu poate fi adaptat la abilitățile jucătorilor mai puțin experimentați. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu