Principal » Gaming » Forza Horizon 3 - Sărbători Madness!

Forza Horizon 3 - Sărbători Madness!

Gaming  : Forza Horizon 3 - Sărbători Madness!

Clima de vacanță, vreme frumoasă, muzică preferată, mare companie și vederi minunate, și toate acestea în spatele volanului de mașini de vis - o rețetă pentru viață de la vise? Da, dar dacă cineva nu își poate permite Lamborghini, vederea de pe fereastră cade pe un bloc gri, iar de pe cer plouă, ar trebui să ajungă la orizontul Forza 3 - aceasta este o garanție de multe ore de distracție mare.

Poate că la început am înșelat la sfârșit, dar dacă cineva știe o serie de orizont de la Forza, el știe cu siguranță ce evaluare a acestui joc poate fi - foarte mare. Seria anterioară, găzduirea pe Xbox 360 întâlnit cu o recepție senzațională, deci nu e de mirare că cea mai recentă, a treia cea de canalizare este o certitudine la titlul de unul dintre cele mai bune GIR. Soluții noi, mașini noi, grafică frumoasă și o mulțime de accesorii interesante. 

Să începem cu cele mai interesante. Ei bine, cumpărarea jocului Forza Horizon 3, primim două - unul pe Xbox unul și al doilea pe PC. Toate acestea datorită funcției de crossplay, care extinde semnificativ funcționalitatea jocului. Interesant, vom putea concura cu ambele console, cît și jucătorii PC - poate că acesta este primul pas către Revoluția pe piața jocurilor? Visim să cumpărăm un joc, vom putea să-l tragem pe consola sau pe computer. 

Putem trece întreaga campanie de caracteristici atât independentă, cât și într-un mod de cooperare cu patru persoane și când rasele existente vor fi puține - ne vom crea propria noastră, hotărând despre clasa mașinii, vremea sau ziua zilei zilei. În plus, vom putea asculta melodiile dvs. preferate pe care vi le vom arăta în opțiunile în prealabil. Știrile sunt, desigur, mult mai mult și vom învăța despre toate "pe propria dvs. piele " pentru aproximativ o lună - Primul-ministru pe ambele platforme este planificat pe 27 septembrie. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu