Principal » Gaming » Forza Horizon 3 - Material pentru o lovitură

Forza Horizon 3 - Material pentru o lovitură

Gaming  : Forza Horizon 3 - Material pentru o lovitură

Forza Horizon, cum ar fi seria Foror Motorsport, sa bucurat întotdeauna de o reputație foarte bună în rândul jucătorilor, inclusiv cei care necesită și înclinați spre simulare. Climatul mare de eveniment de curse, mașini fantastice cu o licență completă și posibilitatea de tuning, și în cele din urmă grafică frumoasă. Prima parte a fost grozavă, cealaltă chiar mai bună

..

dacă al treilea va fi lovit din acest an?

Nu cred că trebuie să conving pe nimeni la faptul că Forza Horizon 3 va fi o lovitură. Fasole! Este deja - uitați-vă la majoritatea recenziilor din cele mai mari portaluri dedicate divertismentului virtual. Evaluarea notei maxime și a recenziilor fantastice vă fac să obțineți jucători mai mari, de asemenea din curiozitate, ajung la o nouă producție. Mai mult, pentru prima dată apare pe computerele desktop și aceasta deschide o poartă mare în fața jucătorilor care au privit până acum consolele până acum.

Este dificil în câteva cuvinte pentru a descrie o nouă tranșă de Forza Horizon 3, deoarece chiar și cei care au jucat în două părți anterioare, ardere "trei" vor fi foarte surprinși. În primul rând, în această tranșă, nu numai că participăm la turnee și curse, dar nu le putem organiza prin decidenți chiar despre astfel de detalii, ca un fel de muzică pe care o auzim în timpul evenimentului de curse. Întreaga acțiune are loc în Australia, iar harta după care putem să ne mișcăm este practic de două ori mai mare decât în ​​partea anterioară a jocului.

Un loc de jucat nu este totul - trebuie să avem ceva de făcut. Creatorii au avut grijă de 350 de vehicule în diferite clase. Putem merge prototipuri nebunești, supercari, precum și mașini de teren sau buggy. Mai mult, fiecare mașină poate fi în mare parte modificată - de la culoarea corpului după ce lărgiți butonul etc. Bineînțeles, ne putem juca pentru a concura cu șoferii de calculator, dar este mult mai interesant în timpul jocurilor online.

Premiera jocului a avut loc exact astăzi și este doar o chestiune de timp în care vânzările pauză înregistrările predecesorului. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu