Principal » Gaming » Forza Horizon 2 - Premiere

Forza Horizon 2 - Premiere

Gaming  : Forza Horizon 2 - Premiere

Magazinele au lovit magazinele Forza Horizon 2. Care este ultimul joc de curse semnat de Microsoft?

Forza Horizon a fost o încercare de a părăsi seria de caractere de simulare. Studiile de jocuri de joacă pentru jocuri au avut ocazia de a crea producție arcade, cu o lume deschisă și plină de mașini uimitoare. Succesul vânzărilor din prima parte a provocat că munca a fost preluată de continuare. 

Abandonăm Sunny Colorado pentru Europa de Sud: Vom putea vizita Toscana, plimbare pe coasta de azur sau Provence. Creatorii au ales cu siguranta cel mai mult soare și, în același timp, pitorescul peisajelor europene, pe care aproximativ 700 de profesii. Comparativ cu Forza Horizon, o zonă a jocului este de trei ori mai mare decât după o singură cameră în nici un mic.  Ca și în ea, lumea jocului va fi deschisă. Jucătorul va fi capabil să se deplaseze liber pe drumurile din Franța și Italia, întâlnirea cu alți jucători și să participe la concurs. Jocul va fi capabil să lucreze fără o conexiune la Internet, dar dacă avem acces la acesta, chiar și într-un mod unic jucător, vom întâlni alți jucători care se grăbesc pe drum. Vom deveni cu ei pentru a concura, dacă vom notificare fără a observa - depinde de noi. 

Forza Horizon 2 Se apropie extrem de slab realismul. Nu există copii nebuni nebuni, dar nimic nu vă împiedică să rulați Nissan GTR de la drum și să începeți piercing prin câmp, ruperea obstacolelor din lemn sau trecerea prin vița de vie din Toscana. În timpul distractivă, vom colecta puncte pentru a conduce la linia dreaptă, redactarea sau deraparea. Jocul va ierta mulți, dar va fi, de asemenea, un jucător ca un șir. In ciuda modelului zręcznościowego unitate, dezvoltatorii au încercat să creeze tablouri de bord detaliate în mașini. Steaua jocului, situată pe copertă este Lamborghini Huracán LP 610-4. În plus față de cele mai recente supercode de la Sant „Agata Bolognese, Ferrari Laferrari, McLaren P1 va aparea, Pagani Zonda Cinque Roadster, Bugatti Veyron și mașini ușor mai ieftin ca Audi S4, Dodge Challanger SRT8, Subaru Save sau Mercedes din familia Amg. În total, peste joc 200 de mașini. Cele mai multe dintre ele sunt noi sau câțiva ani de construcție, dar acolo vor fi și tineri, mașini de epocă și chiar și Jaguar XK120 SE sau Jeep Willys Mb. Accesul la mașini noi va fi deblocat într-un mod clasic: Fiecare rasă mărește suma noastră în contul nostru. Mașinile vor fi cumpărate pentru numerar de la curse. O loterie va fi variată. După ce a câștigat un nou nivel de experiență, va lua parte la un fel de „Fortune Wheel“, în care puteți câștiga bani, sau o mașină nouă.

Forza Horizon 2 A fost creată cu participarea la trei studii de dezvoltare. Turn 10 sunt serie patriarhii, așteaptă cu nerăbdare la lucrările celor două echipe mai mici, responsabile pentru alte versiuni ale jocului. Ediția pe Xbox One Console pregătește jocuri de joacă, autorii primului orizont de forora. Sumo digital, faimos m.în. Cu multe jocuri pe console portabile, se ocupă de pregătirea versiunii pe Xbox 360. Creatorii strâns împreună (în ceea ce privește atât tehnologia, cât și personalul cheie) în ceea ce privește piesele, mașinile, modelul sau provocările de joc disponibile, dar în ceea ce privește tehnicile tehnice Forza Horizon 2 Pe Xbox 360 va fi distinse în mod clar de editare pe Xbox One. 

Varianta de pe consola veche se bazează pe motorul grafic al primului, ceea ce înseamnă că jocul va stoarce foarte mult din posibilitatea consolei Microsoft, dar comparații Forza Horizon 2 Xbox unul nu va dura, care se bazează pe motorul lui Forza Motorsport 5, respectiv a ajuns la posibilitatea ca noua consola Microsoft. 

Forza Horizon 2 a apărut în magazine la începutul acestei luni, în Xbox 360 și Xbox One versiuni. Versiunea PC nu este planificată.  

Recomandat
Lasă Un Comentariu