Principal » Internet » Forza Fotbal - scoruri live de fotbal

Forza Fotbal - scoruri live de fotbal

Internet : Forza Fotbal - scoruri live de fotbal

Fotbal Fotbal - Soccer Live Scoruri este o aplicație pentru entuziaștii de fotbal, datorită căruia puteți ține pasul cu informații despre cluburile dvs. preferate. Programul este proiectat pentru iPad, iPhone 'y și suportă căutarea inteligentă Apple ceas.

Cea mai importantă caracteristică a programului este capacitatea de a urmări meciurile vii ale echipelor pe care le le place. Puteți defini mai multe tipuri de notificări, m.în. Despre începerea întâlnirii, rezultatul în timp real, pe compoziții, cărți roșii etc. Informațiile sunt trimise în modul push, care garantează că nici un eveniment de câmp nu ne vor evita. După selectarea opțiunii adecvate de filtrare a rezultatelor, puteți urma meciurile tuturor jocurilor într-o anumită zi. Programul vă permite, de asemenea, să urmăriți zvonurile de transfer și să informați despre transferurile efectuate. Avantajul aplicației este, de asemenea, faptul că afișează notificări pe căutările inteligente Apple Watch.

Aplicația vă permite să selectați una dintre motivele de duzină sau astfel de grafică, în funcție de preferințele utilizatorilor. Programul este intuitiv și ușor de utilizat, permițându-vă să vă concentrați asupra a ceea ce este cel mai important decât rezultatele meciurilor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu