Principal » Internet » Fortnite în Piețe: În cifrele Bieronka, Carrefour vinde un joc de bord

Fortnite în Piețe: În cifrele Bieronka, Carrefour vinde un joc de bord

Internet : Fortnite în Piețe: În cifrele Bieronka, Carrefour vinde un joc de bord

Fortnite este regele necontestat al genului de luptă Royale și nimic ciudat că vor să câștige pentru a câștiga producători de jucării și supermarketuri populare pe ea. După jocul de tronuri și războaie Star, a fost timpul pentru monopolul FORTNITE, care poate fi cumpărat în hipermarketurile de rețea Carrefour. Ladybirds au fost trimiși la figuri ieftine ale jocurilor epice.

Figurine fortante

Fortnite este un fenomen, care greu nu a dezontat. În cursul anului, creatorii jocului au câștigat 3 miliarde de dolari. Jocul în care puteți juca gratuit, este o adevărată venă de aur. Ninja, Streamer care arată jocurile pe web, a câștigat deja un total de aproape 10 milioane de dolari. Între timp, cifrele din Biedronka va costa PLN 9.99 dacă cumpărăm 3. O costuri de artă PLN 14.99, care constă dintr-o promoție clasică 3 în prețul 2. Mai ieftin probabil nu au.

Screenshot de la Biedronka cu anunțarea ofertei

O colecție de ladybug este compusă din 41 de timbre-ștampile. Pentru întreaga colecție va trebui să plătiți peste 400 PLN 400.

FORTNITE fără electricitate

Hasbro sa alăturat și aurului extraordinar din această venă. După jocul de tronuri și războaiele Star a lansat bine-cunoscut și nu cel mai bun joc monopol în versiunea cu corpul de iluminat tematic FORTNITE. Cumpărarea ei nu este o problemă - vom obține, printre altele, în Carrefour pentru doar peste PLN 100.

Oferta Monopoly Fortnite pe site-ul Carrefoura

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu