Principal » Internet » Ghid de călătorie de pașii

Ghid de călătorie de pașii

Internet : Ghid de călătorie de pașii

Ghidul de călătorie pe picioare este o aplicație care oferă ghiduri personalizate pentru a explora orașele din Polonia: Gdańsk, Cracovia, Varșovia și Wroclaw.

În aplicația veți găsi mai multe profiluri principale, după selectarea pe care programul se va potrivi cu rutele turistice prezentate către preferințele utilizatorilor: Partyowicz, Hipster, Tourist, Cap de Familie, Gourmet, Istoric, iubitor de artă și om de afaceri. Puteți indica mai multe opțiuni, iar pe baza acestor date, aplicația va prezenta turnee în valoare de atenția utilizatorului.

Fiecare hartă conține o listă de opriri prin care a fost setată o cale dată. Volum.în. Restaurante, muzee, parcuri, vedere și multe alte locuri. Există, de asemenea, căi tematice disponibile, de ex. cu locuri cu vegan sau servind cele mai bune burgeri. În plus, pe fiecare dintre rutele putem rula navigația, care ne va ghida pas cu pas, de la punctul de la punctul. Această opțiune necesită o aplicație de date GPS. În plus, pe traseu, putem alege o pauză, apoi găsim în jurul np. Cafenea sau toaletă.

Rutele sunt recomandate atât de aplicație, cât și de membrii comunității pașilor. Fiecare dintre ele poate fi marcat ca un favorit și informații despre acesta vor fi atribuite contului de utilizator.

Puteți utiliza aplicația în modul anonim. După crearea unui cont și conectarea, este posibil să adăugați propriile rute și să salvați harta ca favorite.

Recomandat
Lasă Un Comentariu