Principal » Internet » Foodpanda

Foodpanda

Internet : Foodpanda

Aplicația oficială a site-ului International Foodpanda. Cu ajutorul ei, putem comanda alimente de pe telefonul nostru. Lista premiselor va fi creată pe baza locației noastre sau a adresei introduse. În orașe mai mari, putem găsi cu ușurință vase și spații cu fiecare lume a lumii.

Această locație este primul pas în aplicație. Putem face automat acest lucru sau să introducem manual adresa.De asemenea, merită logat în contul dvs. sau înființat nou. Fără acest lucru, nu va fi posibil să terminați ordinea. O listă de restaurante deschise poate sorta și filtra. Criteriul nu este doar un fel de bucătărie, dar și metode. FoodPanda vă permite să plătiți pentru comanda dvs. de pe telefonul dvs. smartphone (DotPay și carduri), dacă restaurantul însuși o va permite. În celelalte, rămânem metode tradiționale folosind o carte sau bani.

Anterior, totuși, trebuie să completați comanda. Mecanismul este foarte transparent, deși fericirea completă nu are un progres de bar vizibil, ceea ce ne va spune cât de departe de finalizarea suntem. O soluție bună este un restaurant de testare care vă permite să verificați modul în care întregul proces rulează fără a expune cheltuielile.

Abilitatea de a previzualiza comenzile anterioare vă permite să comandați cu ușurință mâncărurile preferate. Un plus frumos este, de asemenea, un meniu cu promoții în care găsim adesea cupoane de reducere.

Foodpanda este o sugestie bună pentru persoanele care se bucură adesea de acest tip de serviciu. Împotriva competiției, aceasta o deosebește de posibilitatea de a plăti pentru ordinea de la nivelul telefonului nostru.

Recomandat
Lasă Un Comentariu