Principal » Internet » Fontstand1.4.0 construi 63

Fontstand1.4.0 construi 63

Internet : Fontstand1.4.0 construi 63

Fontstand este o aplicație Mac care vă permite să încercați fonturile dvs. plătite gratuit sau să le închiriați timp de o lună după un preț mai mic decât în ​​mod normal. În magazinul de fondare există 511 Kroje, livrate de 28 de editori.

Fontsand Serviciul oferă un nou mod de acordare a licențelor de font. În aplicația trebuie să creați un cont pentru a putea utiliza funcțiile sale principale. Cuturile selectate pot fi testate în orice program instalat pe Macul nostru. Închiriat într-o opțiune gratuită de fonturi este activă pentru o oră. De asemenea, avem posibilitatea de a închiria o lună pentru un preț, care este de 10% din licența obișnuită. Dacă o închiriere de fonturi timp de 12 luni, aceasta merge la proprietatea noastră pentru totdeauna.

În programul Kroje, ele sunt adresate în funcție de familie, pot fi căutate și după nume. Interfața este foarte prietenoasă și adaptată vizual la cea mai recentă versiune de OS X.

Crearea de proiecte interesante cu tipografie la cel mai înalt nivel pot fi costisitoare. Fonstand este o aplicație care merită atenție dacă doriți să testați fonturile comerciale și să vedeți dacă se vor potrivi cu proiectul pentru o fracțiune din prețul obișnuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu