Principal » Internet » FONEPAW VIDEO Converter Ultimate5.0.0

FONEPAW VIDEO Converter Ultimate5.0.0

Internet : FONEPAW VIDEO Converter Ultimate5.0.0

Fonpaw Video Converter Ultimate este un convertor de fișiere multimedia extins prin intermediul căruia convertim atât fișiere video cât și audio la alte formate preferate. Datorită sprijinului tehnologiilor moderne, întregul proces se desfășoară foarte repede și eficient.

În ceea ce privește o aplicație avansată de acest tip, FONEPAW Video Converter Ultimate de la început se remarcă cu o interfață grafică rafinată și modernă. Primul ecran este, de asemenea, util, care ajută la alegerea opțiunii corecte. Printre acțiunile disponibile, trebuie să alegem să importăm fișiere de pe un disc sau pe alte medii sau să le descăm din rețea (de la astfel de site-uri populare, cum ar fi YouTube, Facebook, Vimeo și nu numai), ediția lor în editorul încorporat Editorul și, bineînțeles, conversia însăși pentru formatul selectat. Programul acceptă toate cele mai comune formate multimedia, cum ar fi MP4, MOV, MKV, AVI, DVD, MP3, WAV, M4A, WMA și multe altele. Un fapt interesant este, de asemenea, să sprijine materialele în popularitatea în creștere a rezoluției 4k și capacitatea de a edita setări 3D.

Editorul încorporat vă permite să utilizați operații populare și de bază, cum ar fi tăierea video, schimbați volumul sonorării sau efectele de adăugare (schimbarea luminozității, luminozității etc.) și un filigran. La fiecare etapă, utilizatorul are acces la o previzualizare, permițându-vă să evaluați modificările făcute. În cazul conversiei fișierelor multiple, aplicația se confruntă, de asemenea, cu adevărat bine, oferind o parte din operațiunea care poate fi efectuată direct pe mass-media.

Atenţie!

  • Versiunea de testare a programului vă permite să convertiți maximum 5 minute de materiale video sau audio.

Recomandat
Lasă Un Comentariu