Principal » Windows » Folder Guard21.4.0

Folder Guard21.4.0

Windows  : Folder Guard21.4.0

Dosarul Gardă În ciuda dimensiunilor sale mici, un instrument puternic pentru protejarea datelor confidențiale care pot fi utilizate pentru a controla accesul la fișierele, folderele și alte resurse de ferestre selectate.

Programul oferă utilizatorului posibilitatea de a bloca accesul la fișiere și foldere valoroase utilizând o parolă. O funcție este de asemenea oferită, cu care ascundem complet datele private, iar accesul la acestea va fi posibil numai după conectarea corectă a instrumentului. Alte moduri de securitate în care folderul de pază sunt echipate cu protecția NP. Fișierele de sistem înainte de a fi modificate sau șterse, dezactivarea accesului la medii amovibile, restricționând accesul la panoul de control al Windows etc. Spre deosebire de alte soluții din acest dosar, Garda protejează datele fără criptarea lor.

Cu ajutorul dosarului de pază, protejăm parola aproape oricine stocat pe dosar, protejând astfel datele private de la utilizatorii neautorizați. Instrumentul vă permite să gestionați orice număr de locații, permițându-vă să utilizați o parolă diferită pentru ele sau să utilizați parola principală. Folosind programul, avem, de asemenea, capacitatea de a controla accesul la aplicație. Alte funcții sunt de lucru în modul de ascundere și de susținere a comenzilor rapide de la tastatură.

Dosarul Gardă acceptă hard disk-uri și partiții cu sisteme de fișiere FAT16, FAT32 și NTFS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu