Principal » Internet » Inboxul de e-mail concentrat cu o perspectivă mobilă ajunge în cele din urmă la platformele rămase

Inboxul de e-mail concentrat cu o perspectivă mobilă ajunge în cele din urmă la platformele rămase

Internet : Inboxul de e-mail concentrat cu o perspectivă mobilă ajunge în cele din urmă la platformele rămase

Unul dintre cele mai utilizate în facilitățile recente pentru utilizatorii de e-mail este gruparea mesajelor în funcție de temele și prioritatea lor. Microsoft în Outlook său se numește acest accent pus pe Inbox și, deși pentru platforma Android și iOS este disponibil în Mobile Outlook pentru o lungă perioadă de timp, se va merge doar la un program care rulează pe alte platforme, inclusiv Windows 10.

Inboxul de e-mail concentrat nu este altceva decât o cutie poștală clasică, dar cu o diviziune suplimentară în marcaje. Algoritmul bazat pe inteligența artificială recunoaște conținutul mesajului și pe această bază determină ce dosar să-l atribuie. Datorită acestui fapt, afișând o listă de e-mailuri primite, putem citi doar cele mai importante și mai puțin relevante treceri mai târziu.

Împreună cu o utilizare mai lungă, programul va funcționa și învățarea mai eficientă a mașinilor se va asigura că preferințele noastre și controlul manual de partajare sunt traduse cât mai curând posibil pentru a îmbunătăți mașina și, în cele din urmă, clasificarea impecabilă a mesajelor, conform preferințelor noastre.

Inbox-ul inexploatat care manipulează următorul film partajat de Microsoft (material în limba engleză):

Este de remarcat faptul că, deși apariția căsuței de e-mail concentrate a fost ușor considerată cea mai importantă schimbare din cadrul actualizării, aceasta nu este singura noutate pe care o aduce o nouă versiune. A doua comoditate este implementarea @mentions sau etichete pentru a lega mesajul persoanei din lista noastră de contacte. Receptorul de e-mail va trebui să facă clic pe hyperlink, np. @Jannowak pentru a scrie un mesaj nou acestei persoane.

Actualizarea care acoperă noua casetă de recepție este deja pusă la dispoziția utilizatorilor. Cu toate acestea, momentul de primire depinde de platforma utilizată și a fost prezentată de Microsoft pe blog.

În cazul Windows încorporat al aplicației de poștă electronică, căsuța de e-mail a fost așteptată în februarie, în timp ce vorbea despre o perspectivă și editare bazată pe Web (ca parte a Oficiului 365), schimbările sunt deja disponibile de la ultima an, dar tuturor utilizatorilor ajung la aprilie 2017. Interesant, actualizarea pentru Windows 10 Mobile a fost programată pentru sfârșit - prima versiune va fi disponibilă numai în aprilie.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu