Principal » Internet » FMAN0.3.7

FMAN0.3.7

Internet : FMAN0.3.7

Fman este un manager de fișiere minimalist, cu două panouri, conceput pentru utilizatorii avansați. Pentru ao folosi, trebuie să cunoașteți comenzile rapide de la tastatură din documentație.

Fman este un program foarte modest. Nu există multe funcții avansate ca discuri de rețea suportă sau previzualizarea imaginilor miniaturi, dar puteți adăuga funcții ca o plug-in. Câteva citiri sunt deja pe site-ul proiectului, există și instrucțiuni pentru scrierea propriilor pluginuri. Scripturile de plug-in ar trebui să fie plasate în dosarul programului.

În versiunea de bază, totuși, programul vă permite să vizualizați fișiere și să efectuați operațiuni pe ele numai cu comenzi rapide de la tastatură sau mouse-ul. Săgețile sunt folosite pentru a naviga, puteți apăsa, de asemenea, Control + P pentru a introduce manual calea.

Puteți seta propriile comenzi rapide în fișierul plugin-uri / butoane utilizator / cheie.JSON, cum ar fi culorile și fonturile. Detaliile pot fi cunoscute datorită documentației.

Recomandat
Lasă Un Comentariu