Principal » Internet » Flixbus testează ochelari de protecție VR - Escaperea realității virtuale de la călătoriile plictisitoare

Flixbus testează ochelari de protecție VR - Escaperea realității virtuale de la călătoriile plictisitoare

Internet : Flixbus testează ochelari de protecție VR - Escaperea realității virtuale de la călătoriile plictisitoare

Călătorii cu autobuzul mai lung, din cauza monotonetății sale, mai degrabă nu aparțin activităților plăcute. Flixbus, care oferă serviciile sale în multe țări europene, deci a decis să utilizeze soluții de realitate virtuală pentru a face o călătorie către clienții lor.

Flixbus, după ce a câștigat o poziție mai puternică în Europa, a decis să înceapă operațiunile în acest an, de asemenea, în Statele Unite. Este demn de remarcat faptul că societatea intenționează să iasă în evidență față de concurență, pentru a ajunge la ochelari de protecție VR. Cu toate acestea, pentru o implementare mai largă a serviciului, va trebui să așteptăm un pic. Puteți utiliza în prezent m.în. În timpul rutelor mai lungi spre și de la Las Vegas. Din păcate, călătoria cu ochelari de protecție VR nu va fi disponibilă în Polonia.

Pico Goblin 2. (Sursa: Pico-interactive.Com)

Pico Goblin se folosesc 2 ochelari de protecție, care oferă Pico Interactive. La rândul său, actualizări pentru platformă și furnizarea de conținut implicat în VR, care are deja experiență în furnizarea de servicii similare. Compania oferă deja o platformă de realitate virtuală pentru companiile aeriene.

Pasagerii care aleg pasajul din Flixbus primesc un set de jocuri VR și, ca și cum ferestrele erau prea plictisitoare, ele pot avea o călătorie mai atractivă în realitatea virtuală.

Purtătorul de cuvânt al presei Flixbus, ca răspuns oferit serviciului TechCrunch, a raportat că călătoria de la utilizarea realității virtuale a fost deja testată pe rutele de autobuz din Spania și Franța și a primit feedback-ul clientului pozitiv. Merită să țineți cont de faptul că unii oameni atunci când folosesc ochelari de protecție VR simt greață. Prin urmare, FlixBus adaugă că traseele au fost selectate în așa fel încât să fie cât mai simplu posibil și conținut cât posibil posibil.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Techmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu