Principal » Internet » Flipboard: revista dvs. de știri sociale

Flipboard: revista dvs. de știri sociale

Internet : Flipboard: revista dvs. de știri sociale

Flipboard este un fel de agregator de conținut din diverse surse, ceea ce le prezintă sub forma unui anumit "reviste". Aplicația vă permite să vă integrați cu multe rețele sociale și puteți fi unul, clientul comun pentru ei.

Aplicația acceptă, printre altele, Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, Instagrama, YouTube sau Flickra. După configurarea unui cont, din aplicație, utilizatorul primește acces la știri dintr-un anumit serviciu. Cu toate acestea, această capacitate de aplicare nu se încheie, este, de asemenea, posibilă adăugarea markerilor, cum ar fi "Îmi place " și "+ 1" într-o anumită rețea și comentând înscrierile.

Nu au existat opțiuni pentru adăugarea de noi intrări în contul dvs., inclusiv suportul de fotografie. Materialele vizualizate că utilizatorul poate, de asemenea, să trimită la Instapaper, buzunar și o lizibilitate pentru a căuta un timp liber.

Aplicația vă permite să căutați rapid conținut și depozite noi, precum și propriile dvs. și furnizarea de alți utilizatori. Din păcate, interfața nu are o limbă poloneză.

Recomandat
Lasă Un Comentariu