Principal » Internet » Simulatorul de zbor X se întoarce, seria va vedea, de asemenea, moștenitorii spirituali

Simulatorul de zbor X se întoarce, seria va vedea, de asemenea, moștenitorii spirituali

Internet : Simulatorul de zbor X se întoarce, seria va vedea, de asemenea, moștenitorii spirituali

Flight Simulator Această serie de jocuri are câteva decenii frumoase pe gât, ceea ce va aminti probabil utilizatorii (nu numai) Windows. În vremuri, când diferite simulatoare, cu această capră la cap, ei se confruntă cu un al doilea tânăr, avem doar o memorie după ea. Din fericire, Microsoft a renunțat la brand într-un sertar. Datorită acordului cu jocuri în coadă de rândunică, vom cumpăra o versiune X FS cu abur, și apoi, de asemenea, alte jocuri trage.

A zecea parte a simulatorului de zbor a apărut în 2006, așa că nu e vorba de nici un jubileu rotund, și pur și simplu anunțând că dreptul la tehnologia utilizată în produsul a intrat în alte mâini. Redmond nu are timp sau dorința de a face față personalului unui proiect recunoscut, așa că a venit sub aripile celor care sunt artiști voluntari, printre altele, trenul simulatorului. Aventura cu zborurile în creștere au decis să înceapă prin aminte de Komputerowcom mai vechi din întreaga lume, ceea ce înseamnă acest lucru deloc.

Flight Simulator X în ediția Steam nu este extrem de rafinat de reciclare lucrări HD de ani în urmă, care, de asemenea, la modă, ci mai degrabă să urmeze linia de cea mai mică rezistență. Forțat, cu toate acestea, licența de la Microsoft nu vă permite să vă distrați prea mult cu codul produsului. La urma urmei, jocul actual de întreținere a încercat să-l îmbunătățească așa cum ar putea, în limitele acordului existent, introducând soluții de eroare Wyłapanych de la debutul originalului și de a măsura problema titlului de rescriere a porțiunilor rețelei, odată ce beneficiind deja În prezent, nefuncțională după toate serverele. Modul Sam pentru loneling va oferi supraviețuire interesante de la bord peste 20 de tipuri de aeronave, peste mai mult de 80 de misiuni și la aterizarea pe multe dintre câteva zeci de mii de aeroporturi virtuale. Mai târziu apar ca extras pentru joc.

Contrar rapoartelor anterioare, Dovetail nu este implicat în planurile de a trage marca. Studio achiziționat de Microsoft pentru soluții tehnologice care sunt în spatele zborului simulatorami, care deja se pot îndoi în mod liber pentru propriile lor nevoi, în viitorul apropiat pentru a elibera un moștenitor spiritual de vârf al seriei de cult. A fost vorba despre câteva proiecte imediat, așa că ar trebui să aștepte pentru ce să aștepte. Deocamdată, susținătorii simulatoarelor rămân reluate simulator de zbor X pe abur la un preț foarte atractiv mai puțin de 5 euro sau un proiect Microsoft Flight în modelul F2P.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu