Principal » Internet » Flickr uploadr1.0 (1403)

Flickr uploadr1.0 (1403)

Internet : Flickr uploadr1.0 (1403)

Flickr Uploadr este aplicarea oficială a serviciului Flickr, folosit pentru a sincroniza cu ușurință fotografiile de pe hard disk-ul computerului la nor.

Pentru a începe să utilizați Flickr Uploadr, conectați-vă și indicați folderele pe care vrem să le sincronizăm cu norul. Programul pentru fiecare subdirector creează un album separat, oferindu-i același nume. Toate fotografiile încărcate sunt amplasate ca private și numai noi le putem vedea ulterior și le putem gestiona de la nivelul serviciului Flickr. Eliminarea unei fotografii din portal nu o va șterge de pe computer și invers. Programul funcționează în fundal, iar pictograma sa este vizibilă pe bara de meniuri OS X.

Dosarele selectate anterior cu fotografii sunt monitorizate constant. Când le copiem noi fișiere, sincronizarea va începe imediat. În prezent, serviciul acceptă fotografii JPG, fișierele brute brute sunt omite. Un mare avantaj este faptul că fotografiile sunt trimise în rezoluție completă și calitatea lor nu se deteriorează la fișierele originale. În prezent, avem până la 1TB spațiu liber.

Flickr Uploadr este un instrument bun pentru a vă ajuta să transferați fotografii la Flickr. Verificați reciproc dacă vrem să susținem întreaga colecție de fotografii la nor. Aplicația este disponibilă gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu