Principal » Internet » Flexe preluate de Pinterest. Acesta este sfârșitul tastaturii populare Android și IOS?

Flexe preluate de Pinterest. Acesta este sfârșitul tastaturii populare Android și IOS?

Internet : Flexe preluate de Pinterest. Acesta este sfârșitul tastaturii populare Android și IOS?

Sfârșitul tastaturii populare flexe pe Android și iOS se apropie? Compania care a creat această aplicație populară a fost achiziționată de Pinterest, iar angajații săi trebuie să se concentreze asupra dezvoltării algoritmilor responsabili de căutarea imaginilor pe acest site de rețea socială. Tastatura însăși nu va fi dezvoltată.

Fleksy este o aplicație care a câștigat un grup mare de fani. Din magazinul Google Play, mai mulți milioane de utilizatori au descărcat-o, iar popularitatea a adus efecte măsurabile: în 2015. Google a recunoscut acest program pentru unul dintre cele mai bune disponibile în magazinul său cu aplicații mobile. Toate datorită ușurinței de utilizare și a mecanismelor de ajustare foarte eficiente și a obiceiurilor de învățare ale utilizatorului, făcând că porumbul au reușit să îmbunătățească chiar și cele mai grave greșeli din text și să sugereze o alegere adecvată a cuvintelor. Avantajul programului a fost, de asemenea, posibilitatea de a încărca o varietate de aditivi care și-au extins capabilitățile, precum și să susțină o mare bază de animație GIF.

Cu toate acestea, este nevoie de faptul că după flexes va rămâne în principal amintiri frumoase. Compania a anunțat pe blogul său că a fost cumpărată de Pinterest. Număr. 10 persoane o echipă de programatori până în curs de dezvoltare a unei tastaturi mobile va funcționa acum la îmbunătățirea site-ului de socializare. Este important faptul că Pinterest a preluat numai angajații, dar nu cererea. Aceasta înseamnă că nu există nimic de conta pe dezvoltarea programului. Deși Flexes va fi în continuare disponibil pe Google Play și App Store, dar pe blogul companiei am citit că aceasta este o chestiune de viitor previzibil. Este dificil să se excludă că într-o zi decizia de a elimina ștecherul și flexele va înceta să funcționeze.

[1/2

Creatorii cererii au anunțat, de asemenea, că unele dintre componentele sale vor fi puse la dispoziție ca parte a licenței Open Source. Este vorba despre mecanisme care au facilitat utilizarea flexelor persoanelor afectate de bolile oculare. Cu toate acestea, nu a fost specificată când se întâmplă.

Puteți găsi flexează tastaturii În baza noastră de date de program: Android, iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu