Principal » Internet » FlashScore.PL - Rezultate pe żywoltsion 3.1.1

FlashScore.PL - Rezultate pe żywoltsion 3.1.1

Internet : FlashScore.PL - Rezultate pe żywoltsion 3.1.1

FlashScore - Scorurile live includ un program pentru entuziaștii sportivi, oferind acces la informații despre meciuri din 5.000. LIG în 26 de discipline sportive din întreaga lume.

În aplicație veți găsi informații nu numai sporturi foarte populare în lume, adică. Despre fotbal, baschet, volei, handbal sau minge de tenis. Oferă știri, de asemenea, despre meciurile M.în. Badminton, hochei de iarbă, cricket, baseball, fotbal american sau tenis de masă și multe altele.

Informații disponibile pe ecranul principal, găsim grupate în patru categorii. Primul dintre ele este "toate meciul", unde au fost încheiate informații despre toate meciurile jucate într-o anumită zi în sportul selectat, NP. Fotbal. Un alt grup de informații este o live în care vom verifica unde se potrivesc meciurile doar în lume. Fiecare intrare poate fi făcut clic pentru a vedea mai multe (np. Verificați depozitele, scorurile de goluri, jucătorii pedepsiți cu carduri etc.). Categoria a treia este "meciurile mele", în care există mesaje despre meciurile pe care le-am marcat anterior un asterisc. Acest lucru facilitează căutarea de informații despre care depinde în special de noi. În această categorie, putem pune ambele meciuri importante, precum și echipele preferate. Ultima, a patra categorie sunt "tabele ". Vom găsi acolo, ca și tabelele incluse în aplicația LIG, informații despre rezultatele echipelor realizate în propriul stadion și departe, precum și clasificările celor mai buni shooters.

Aplicația este disponibilă în întregime în poloneză, afișează, de asemenea, notificări marcate ca meciuri și echipe favorite. În plus, FlashScore - Rezultatele Live oferă un magneți inteligenți de ceas Apple, care vă permite să urmăriți informații despre meciuri direct pe încheietura mâinii. Pe de altă parte, fanii pariurilor sportive vor găsi informații despre cursurile din aplicație, care se referă la șansele echipelor individuale pentru victorie.

Recomandat
Lasă Un Comentariu