Principal » Internet » Smartphone-ul pilot de la Goclever costă doar 900 zloți

Smartphone-ul pilot de la Goclever costă doar 900 zloți

Internet : Smartphone-ul pilot de la Goclever costă doar 900 zloți

Smartphone-uri Flag de astfel de producători, cum ar fi Samsung, HTC, LG sau Nokia, chiar la câteva luni după premiera, poate costa peste 2.000 de zloți. Desigur, pentru această sumă de bani, obținem un smartphone foarte eficient și bine făcut, cu un afiș foarte bun. Cu toate acestea, mulți dintre noi s-au întâlnit cu opinia că adesea plătim pentru logo-urile de branduri populare. Pe de altă parte, GoClever, cunoscut pentru dispozitivele sale ieftine, care nu încântă întotdeauna, a introdus un pilot pentru oferta sa, care costă doar 900 de zloti. Cu toate acestea, modelul Insignia 550i este un adevărat smartphone pilot pentru 2014?

GoClever Insignia 550i a fost echipat cu un 5,5 inch IPS ecran cu rezoluție Full HD. În interior a fost plasat un aspect grafic de grafică 450MP din Octopus MTK 6592 1.7 GHz (Cortex-A7) și un aspect grafic de 450MP Mali. Android versiunea 4.4.2 și rulați aplicațiile noastre, va trebui să se stabilească pentru o memorie RAM de 2 GB. Pe de altă parte, datele noastre au produs 8 GB de memorie internă încorporată, pe care ne putem extinde utilizând cardul microSD (până la 64 GB). Camera principală de pe spate are o rezoluție de 13 mp, iar față, care servește în principal pentru 2 MP Videogas. Nu a existat un modul WiFi B / G / N, Bluetooth, GPS, precum și radioul FM. Acest smartphone vă permite să utilizați o rețea 3G și să introduceți în două cartele SIM. De senzori printre: un senzor de lumină, un senzor de proximitate G și M-senzor. Conform informațiilor furnizate de către producător, 2500 acumulator utilizat permite de peste 200 de ore de stand-by. Dimensiunile modelului Insignia 550i sunt de 148 x 74 x 8 mm, în timp ce cântărește 140 de grame. În plus față de un cablu și încărcător USB, găsim și căști. Insignia 550i va fi disponibil de la 3 noiembrie, la 899 PLN.

Goclever Insignia 550i

În ceea ce privește cafenele în caietul de sarcini, modelul Insignia 550i se încadrează foarte bine. În Samsunga sau HTC, nu vom găsi pentru PLN 900 un smartphone care să ofere componente similare. În plus, proiectarea noii emblematici goclever poate fi plăcută, au fost folosite cadre înguste, minimaliste, iar întregul smartphone este subțire.

Este dificil să se evalueze chiar și calitatea implementării insignei 550i. Dispozitivele cu logo-ul Goclever sunt oferite în prețuri foarte atractive, dar multe modele nu impresionează și, deși în interior se așează ca un procesor eficient sau 2 GB RAM, este foarte rău în ceea ce privește materialele aplicate. În plus, deși unele elemente într-un anumit smartphone cad destul de bine, în cazul altor elemente pe care se poate vedea că vom plăti mai puțin, fără motiv. Alegerea Goclever Insignia 550i, nu ar trebui să ne așteptăm ca numai pentru 900 zloți am cumpărat un adversar demn de HTC One M8. Probabil Insignia 550i va fi un model emblematic, dar pentru posibilitățile lui Goclever.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu