Principal » Internet » Fl studio20.9.0.2256

Fl studio20.9.0.2256

Internet : Fl studio20.9.0.2256

FL STUDIO (fostul fructe de fructe) este un software profesionist care efectuează un studio de înregistrare virtuală. Acesta combină instrumentele de compunere, aranjare, înregistrare, editare, amestecare și mastering de muzică de înaltă calitate.

Programul a fost creat continuu de peste 12 ani, iar oportunitățile sale uriașe au fost apreciate de mulți artiști populari din Polonia, cât și din întreaga lume. Primii pași cu muzică stabilită în FL Studio o astfel de faimă, cum ar fi Basshunter. Aplicațiile programului sunt mult, începând cu crearea de piste complete, crearea de primeri, combinându-le cu un vocal și terminând pe "strălucire " și amestecați proiecte gata pregătite. În ciuda oportunităților enorme, contrar aparițiilor, instrumentul este simplu de utilizat, sugerând perfect muzică multi-canal amator și complet profesional. În primul caz, șabloanele gata vin să ajute, facilitând în mod semnificativ lucrările cu programul.

Lucrul cu FL Studio se bazează pe un secvencer rafinat, servind m.în. Sistemul Midi (interfață digitală a instrumentului muzical). După crearea unui nou proiect, putem continua să creăm linii melodice multi-canale, primeri, înregistrarea prin microfonul vocii, aplicând mostre, efecte etc. Un mare avantaj al programului este o mulțime de posibilități de configurare.în. ritmul, durata sunetelor individuale, tonuri și multe, mult mai mult. FL STUDIO poate funcționa ca un instrument independent, Plug VSTI, Clientul DXI sau Rewire, oferind suport pentru driverele Asio și Direcționate. Un alt avantaj al programului este arhitectura sa deschisă, oferind posibilitatea oricărei extinderi a funcționalității sale.

Versiunea demonstrației partajată gratuit oferă funcționalități complete și majoritatea pluginurilor (instrumente și efecte), disponibile în versiunea completă fără limite de timp. Desenele gata pot fi salvate către fișiere Wav, Midi, MP3 și OGG. Singura limitare este lipsa de dispoziție a unui proiect ca atare, de exemplu. mai târziu prelucrarea, amestecarea etc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu