Principal » Internet » Fitbit Taxe 3: Noua bandă sportivă cu controlul somnului și adăugarea femeilor

Fitbit Taxe 3: Noua bandă sportivă cu controlul somnului și adăugarea femeilor

Internet : Fitbit Taxe 3: Noua bandă sportivă cu controlul somnului și adăugarea femeilor

Oamenii interesați de cumpărarea unei trupe sportive pot adăuga deja la lista de examinare a următorului candidat. Discursul pe noul Fitbit de încărcare 3 banda, care poate numi cel puțin din mai multe motive, în special pentru femei, pentru care dezvoltatorii de software a avut grijă de aici, în special. O nouă bandă de lângă funcții legate de o analiză tipică a activității, ritmul cardiac, somn si nu numai, de asemenea, vă permite să păstrați controlate de parametrii corpului asociate cu aplicația de urmărire ciclului menstrual și, pe această bază se completează automat calendarul.

Noua bandă este de a permite 7 zile de lucru la o singură încărcare a bateriei. Echipamentul permite urmărirea constantă a ritmului cardiac (24/7), analizează fazele de somn, afișează notificările de pe telefonul smartphone și când urmăriți activitatea - recunoașteți automat exercițiile, numărați calorii și motivați pentru a obține obiectivele anterioare. Trebuie să ajute nu numai banda de cap, ci și o aplicație mobilă extinsă. Fitbit Taxe 3 este o bandă impermeabilă cu care puteți face un duș și înotați (în timp ce vă măsurați progresul la piscină).

Fitbit taxa 3 în diferite versiuni de culoare, sursa: Fitbit.

Există, de asemenea, alte opțiuni interesante în software. Unul standard promite să fie construit memento despre necesitatea mișcării (atunci când utilizatorul este prea bun pentru prea mult timp), dar o funcție mai puțin evidentă pare a fi un ghid personal de respirație. În situații extreme, trebuie să vă ajute să calma rapid corpul prin afișarea unui indiciu pe ecran, cât timp ar trebui să luați o inspirație și expirație.

Interesant, trupa este compatibil nu numai cu dispozitive Android, dar, de asemenea, cu iOS și smartphone-uri cu Windows. În plus față de notificările și informațiile referitoare la activitatea sportivă, vremea poate fi afișată și pe ecran, iar calendarul va fi, de asemenea, împărțit în scurt timp. Interesant, în străinătate, banda permite, de asemenea, plăți de proximitate (datorită cererii de plată Fitbit).

Introducerea taxei FITBIT 3

Este demn de remarcat faptul că produsul este disponibil în mai multe variante de culori. Puteți alege între două culori ale carcasei afișajului și câteva variante ale centurii. Acesta din urmă, de asemenea, poate fi, de asemenea, cumparat separat pentru a schimba aspectul dispozitivului după cum este necesar, în mod regulat. Fitbit Charge 3 Sfat Puteți comanda acum pre-vânzare pe site-ul oficial. Prețul curent pentru cea mai ieftină varietate este mai mică de 150 USD (fără taxe astăzi despre PLN 565). Trupa comandată astăzi ar trebui să lovească cumpărătorul maxim de 8 săptămâni.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu