Principal » Internet » Firefox revine la joc! Containerele și serviciul multor identități merg la noapte

Firefox revine la joc! Containerele și serviciul multor identități merg la noapte

Internet : Firefox revine la joc! Containerele și serviciul multor identități merg la noapte

Ultimele două probleme ale Firefoxului departe de inovația specială. Dacă le comparați cu ritmul de implementare a noilor caracteristici care păstrează dezvoltatorii care creează sau recent Opera Vivaldi, Firefox se cade destul de palid și plictisitor. Și nu rezultă numai din publicarea programului adoptat. Speranta pentru o mulțime de știri vă oferă disponibile în canalul Nightly marcat cu un număr de 50 de legare.

O compilație a containerelor lovit - o caracteristică care poate restabili fosta glorie Poczciwemu Firefox. Vorbesc aici nu despre efectele, ci despre arhivele utilizarea multor identități în cadrul unei instalații, chiar și într-o singură fereastră de browser.

Fiecare identitate va fi servită din cauza cookie-urilor asortate, memoria cache, indexeddb etc. Nu este greu de ghicit că, în practică, aceasta înseamnă facilitarea imens - în cazul în care utilizatorul are, de exemplu, două conturi de Twitter, poate în testul firefox le utilizeze fără probleme pe două file deschise. Posibilitatea de a folosi o astfel de funcție este o duzină de dime.

[1/2

Desigur, ideea de sesiuni paralele nu este complet revoluționară, ci este întotdeauna un sadic în acest caz, reprezentarea unei astfel de funcții într-un transparent, confortabil și ergonomic. Și este în acest domeniu ar trebui să fie mândru de Mozilla - containerele începe în mod perfect și convenabil în versiunea de testare a browserului utilizat și marca va identifica cu ușurință identitatea cardului.

În practică, trebuie doar să alegeți numai din meniul Filele de containere pentru a accesa meniul de identitate: identitatea implicită pregătită pentru utilizarea în "privat " navigarea pe web, identitatea funcționarului, precum și achiziționarea și bancare. Fiecare dintre ele poate fi rulat atât în ​​fișierul de meniu> container de fila nou, precum și din meniul principal.

Având în vedere că acesta din urmă, puteți presupune că recipientele sunt izolate unul de celălalt . Din testele noastre, totuși, agentul utilizator rămâne neschimbat, deci este dificil să vorbim despre utilizarea containerelor ca o nouă formă de mod care vă permite să demisionați din formularul de urmărire sau anonimer. Mozilla a adăugat cărțile specifice ale marcajelor corespunzătoare, care pot fi văzute în fotografii: identitatea atât a culorii marcate pe bara de tabară, cât și în bara de adrese.

Ideea și punerea în aplicare a acesteia în stadiul incipient actual pare a fi un hit și, în cele din urmă, oferă un motiv să scrie despre noua versiune a Firefox cu interes. Nu utilizatorii găsi utilizatori și să ofere o creștere în popularitate firefox? Vom vedea numai după premiera unei versiuni stabile de 50, care va fi lansată până în noiembrie. Nou poate fi testat, desigur, pe propria răspundere după descărcarea versiunii de noapte.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu