Principal » Internet » Firefox Testul Pilot: Fișier ușor de partajare până la 1 GB Vă mulțumim pentru trimiterea

Firefox Testul Pilot: Fișier ușor de partajare până la 1 GB Vă mulțumim pentru trimiterea

Internet : Firefox Testul Pilot: Fișier ușor de partajare până la 1 GB Vă mulțumim pentru trimiterea

Testul pilot este un program în care puteți testa noi soluții pregătite pentru Firefox și la care merită să vă uitați la opiniile dvs. pentru a facilita munca în continuare a creatorilor browserului. Printre noile opțiuni, instrumentul de expediere este deosebit de interesant de a partaja fișiere prin rețea, dar aceasta nu este singura propunere nouă Mozilla.

Trimiteți pentru a facilita utilizatorii de Internet pentru a trimite fișiere cu o dimensiune maximă de 1 GB. Doar glisați fișierul selectat în spațiul de lucru web aplicația Web și acest lucru va fi încărcat pe servere. În cele din urmă, vom primi o legătură individuală care expiră automat când trecerile sau fișierul de 24 de ore vor fi descărcate pentru prima dată. Important, trimiteți lucrări într-o combinație cu orice browser modern, nu numai Firefox.

Trimite: un experiment pilot de testare Firefox

Vizitarea paginii de testare pilot, cu toate acestea, este în valoare de toate instrumentele de verificare din faza de testare oferite special pentru Firefox. Printre cele mai recente soluții testate, putem găsi acum:

  • Note - După cum sugerează și numele, este un notebook construit în instrumentele de formatare a textului de bază,
  • Snooze file - un add-on, permițându-vă să dormiți cartelele selectate în browserul dvs. și să setați ora după ce vă vom anunța să vizitați din nou aceste site-uri,
  • Min Vid - un aditiv care vă permite să redați filme în ferestre plutitoare care pot fi transferate în mod liber și care sunt afișate mai presus de toate conținutul de Internet,
  • Containere - containere izolate pe care le-am descris (// www.Bunăprograme.PL / Firefox-cu-izolate-containere-, deși numai-numai-w-test-pilot, știri, 79619.Html) înainte.

Cea mai recentă versiune a Browser-ului Firefox poate fi descărcată de la baza noastră de software ca de obicei.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu