Principal » Windows » Firefox Quantum Developer Edition98.0b1

Firefox Quantum Developer Edition98.0b1

Windows  : Firefox Quantum Developer Edition98.0b1

Firefox Developer Edition este o versiune specială a browserului Firefox pregătit pentru programatori și creatori de site-uri web. Permiteți același lucru cu versiunea standard și, în plus, conține instrumente extinse utile în crearea de aplicații web și cele destinate să funcționeze pe mai multe dispozitive de la nivelul browserului web.

Programul de la versiunea standard de semineu a gheții este reflectată în primul rând într-o interfață întunecată și ușor modificată. Puteți găsi pe butoanele IT care permit accesul imediat la toate instrumentele de dezvoltare. Printre ei este inspectorul DOM vă permite editarea HTML și CSS, care permite consola pentru a afla despre toate programele de pe site-ul, precum și un depanator special pentru a valida funcționarea cod JavaScript. Programatorul poate beneficia, de asemenea, de un editor CSS dedicat, Monitor Rețea și un instrument de verificare a performanței codului prin înregistrarea apelurilor Funcția JavaScript.

Instrumentele de dezvoltare vă permit să previzualizați modul receptiv, există, de asemenea, un picker de culoare care vă permite să cunoașteți valoarea de culoare a unui pixel pe ecran. Browser-ul conține, de asemenea, o murdărie carte unde puteți introduce un cod JavaScript și apoi testați funcționarea sa. Un avantaj important este modulul Firefox Webide care vă permite să creați aplicații întregi și apoi să le testați într-un simulator, pe un dispozitiv extern, Chrome desktop sau Safari pentru iOS. Browserul poate fi conectat și la Firefox pentru platforma Android pentru a testa și pregăti aplicația pentru acest sistem.

Versiunea Developer Edition se bazează pe emisiile din canalul Aurora, deci este mai nou decât oficial ediția stabilă și conține știri pe care utilizatorii obișnuiți trebuie să aștepte încă. Este o stabilitate ușor mai mică a acțiunii - această ediție, uneori, poate cauza probleme și persoanele care folosesc aceasta ar trebui să fie conștienți de ea. Acesta poate fi instalat lângă Firefox obișnuit și nu afectează funcționarea sa. În plus, se comportă ca o versiune obișnuită: puteți naviga pe paginile din acesta, utilizați mesageri, instalați add-on-uri și, de asemenea, modificați setările avansate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu