Principal » Internet » Firefox a pierdut la ED . Microsoft Browser are deja mai mulți utilizatori

Firefox a pierdut la ED . Microsoft Browser are deja mai mulți utilizatori

Internet : Firefox a pierdut la ED . Microsoft Browser are deja mai mulți utilizatori

Microsoft Edge cu un motor de crom crește în rezistență și este din ce în ce mai probabil să aleagă de utilizatori. Cele mai recente statistici arată că mai mulți oameni utilizează deja browser Microsoft decât de la Firefox. Poziția Chrome 'și nu este încă în pericol, dar merită să luați în considerare faptul că noul margine într-o versiune stabilă este disponibilă pe piață doar pentru mai puțin de 3 luni.

Conform analizei NetmarketShare pe browserele desktop, în martie 2020 de la EDGE 'A, aproape 7,6% dintre utilizatorii utilizați, în timp ce de la Firefox - mai puțin de 7,2%. Primul element ar trebui, bineînțeles, pentru Chrome 'A, care se poate lăuda cu aproximativ 68,5%. cotă de piață. Pentru comparație cu Opera, numai peste 1% utilizează. Internauts.

În martie 2020, au existat mai puțini oameni de la Firefox decât cu Edge 'A, Sursa: NetmarketShare.

Succesul de margine 'a este ușor de justificat. Browserul de la început este foarte eficient și oferă o mulțime de funcții, deși încă nu găsim aici, de exemplu, sincronizarea complet extinsă. Este un instrument clar pentru a reduce urmărirea și capacitatea de a instala add-uri de la două magazine - magazin original Microsoft și Chrome, cunoscut din Google Chrome. Propunerile de extindere nu vor lipsi.

Deși marginea este dezvoltată în mod constant, trebuie amintit că, datorită coronavirusului, lucrările pe versiunile noi au încetinit cu siguranță. În viitorul apropiat, este posibil să se aștepte pe patch-uri legate de siguranță. Mozilla declară că lucrarea pe versiunile noi ale Firefox se desfășoară în conformitate cu planul, dar în viitoarele întârzieri posibile nu pot fi excluse.

Browserele Microsoft EDGE pe Windows și MacOS și Firefox pe Windows și MacOS sunt disponibile pentru descărcare în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu