Principal » Internet » Firefox modern - informații suplimentare despre browser

Firefox modern - informații suplimentare despre browser

Internet : Firefox modern - informații suplimentare despre browser

Pe blogul meu Brian Benda de la Mozilla a postat informații suplimentare despre Firefox pentru Windows 8 și RT. Această versiune de browser a fost anunțată în aprilie, când am învățat, de asemenea, un pic despre apariția propusă. Versiunea modernă a browserului este unul dintre cele mai așteptate programe pentru ultimul sistem Microsoft, de asemenea, așteptăm cu nerăbdare mai multe informații despre opțiunile Firefox pe Windows RT, unde va funcționa numai în modul modern.

În primul rând, instalatorul a fost adaptat la cerințele moderne de interfață și va efectua toate pașii necesari pentru înregistrarea aplicației. Firefox poate fi un browser implicit și a fost echipat cu o fereastră relevantă, care va cere utilizatorului dacă dorește să o folosească pentru a deschide legături către pagini în mod implicit. Opțiunea de a verifica aceste setări va duce utilizatorul la departamentul de pe panoul de control adecvat. Spre deosebire de unele dintre situațiile de pe Windows 7 și Viś, aici, schimbând browserul implicit a fost proiectat astfel încât utilizatorul să nu vadă notificările UAC.

Un fapt interesant există două moduri de afișare a cardurilor. Pentru a alege, utilizatorul are o curea clasică cu "limbi " sau mai multe contabilitate pentru o interfață tactilă cu o previzualizare a tuturor cardurilor deschise plasate pe un câmp care conține adresa paginii. Între două vederi veți putea comuta în timpul funcționării. În primele ediții ale browserului, nu va exista nicio posibilitate de a încărca pluginuri externe sau aditivi, dar în alte lansări responsabile pentru aceste componente vor fi reactivate.

[Schiță video Firefox Metro - Pagina de start Extracinafe.Cz

Bondond a descris detaliile operațiunii browserului, iar filmul de mai sus înregistrat în mai Yuan Wang, care se ocupă de proiectarea interfeței și conservarea Firefox modern.

De asemenea, vă reamintesc că Google nu este în spatele și în canalul dezvoltatorului puteți găsi versiuni de testare Chrome pentru Windows 8. Google, cel puțin pentru moment, totuși, nu intenționează să investească în versiunea Chrome pentru Windows RT (pe ARM-AH), unde browserul nu ar avea acces la modul clasic.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe>

Recomandat
Lasă Un Comentariu