Principal » Windows » Firefox ESR91.6.0

Firefox ESR91.6.0

Windows  : Firefox ESR91.6.0

Firefox ESR (eliberare extinsă de sprijin) este o ediție specială a unui browser web popular cu suport tehnic extins.

Aplicația arată excelent cu standardele moderne de internet, oferind suport pentru HTML5 și CSS3, precum și redarea rapidă a site-ului. Acesta este, de asemenea, un program care are grijă de siguranța și confidențialitatea utilizatorilor și, de asemenea, permite o extindere semnificativă a funcționalității sale utilizând adăugarea gratuită. Firefox, spre deosebire de Chrome și Internet Explorer, permite un program mult mai mare de potrivire a nevoilor utilizatorului.

Programul de instalare oferă cele mai importante funcții utile în timpul utilizării zilnice a internetului. Firefox, are o interfață intuitivă, oferă posibilitatea de a vizualiza pagini în cărți și blocarea ferestrelor pop-up. Browserul are mecanisme încorporate pentru verificarea ortografiei textului introdus de utilizator pe site-uri web. Browserul a fost construit în managerul de descărcare, permițându-vă să reluați descărcarea unui fișier la ruperea unei conexiuni la Internet.

Firefox oferă compatibilitate ridicată cu HTML5 și CSS3, acceptă, de asemenea, http / 2 conexiuni. Datorită informațiilor transmise de Mozilla, protejează utilizatorul de site-urile false. Aplicația se integrează cu funcțiile interfeței Windows (de ex. Indicator de descărcare a fișierelor), vă permite, de asemenea, să utilizați opțiuni integrate, bogate pentru creatorii web. Datorită Firefox, nu numai că ne uităm la pagină, dar și noi vom crea un nou nou.

Recomandat
Lasă Un Comentariu