Principal » Internet » Firefox va fi cel mai rapid? Servo declară concurența în ceea ce privește testele

Firefox va fi cel mai rapid? Servo declară concurența în ceea ce privește testele

Internet : Firefox va fi cel mai rapid? Servo declară concurența în ceea ce privește testele

Servo Redarea motorului pe care funcționează Mozilla, este considerat în mod obișnuit o șansă uriașă pentru Firefox astăzi. Uzat (provenind din Netscape 'a) Gecko va fi îmbogățit cu realizări de la locul de muncă la servo și astfel a fost înlocuit treptat. Există multe indicații că poate fi de fapt o piatră de hotar pentru browser din Nieślient, cel puțin recent, dezvoltare.

Servo este un motor scris de la zero în Mozilla Autorial, Rust. Un avantaj de bază peste, printre altele, Gecko trebuie să fie posibilitatea de redare paralelă. Chiar și cele mai ieftine dispozitive sunt acum echipate cu procesoare multi-core, în timp ce acest potențial rămâne neutilizat Firefox. Datorită servo paralel cu cablurile ulterioare este de a face structura documentului, calculul layout-ului și conținutul și, în final, executăm script-uri.

Produsele noi ulterioare sunt de a merge la o compilație stabilă în Firefox ca parte a proiectului cuantic. Și deja este cunoscut că este ce să aștepte. Așa cum rapoartele Phoronix, testele de performanță servo în randarea lui Jake Arhibald. În competiția cu Chrome (canar de testare), versiunea dezvoltatorului a Firefox, Webkit de compilare de noapte de la Apple, browserul de testare de la servo a scăzut din cântări.

Chrome vs Firefox vs Safari vs Servo WebRender

Testele au fost efectuate pe MacOS, se bazează pe redarea a 499 de elemente rotative cu parametri variabili ai colțurilor rotunjite, culoarea fundalului. Webkit a căzut cu doar 5 cadre pe secundă, un pic mai bun dezvoltator Firefox (9 cadre) și crom cu 15 cadre plasate. Servo redat fără o problemă 60 de cadre pe secundă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu