Principal » Internet » Firefox 55 datorită fluxului cuantic bate viteza și folosiți înregistrările de RAM

Firefox 55 datorită fluxului cuantic bate viteza și folosiți înregistrările de RAM

Internet : Firefox 55 datorită fluxului cuantic bate viteza și folosiți înregistrările de RAM

Versiunea viitoare a Firefox, care a avut premiera în lansarea stabilă este programată pentru luna viitoare, acum își poate încuraja reciproc utilizatorii mai puțin puternici. Unul dintre browser-ul dezvoltatorilor, Dietrich Ayala, a prezentat deoarece rezultatele testelor lor, care, potrivit celor mai recente Firefox, sunt incomparabil mai bune decât predecesorii săi imediați, când vine vorba de restabilirea sesiunii cu o serie de carduri și suma utilizată în memorie.

Ar trebui să fie implementarea mecanismelor ulterioare ca parte a proiectului de flux cuantum, în care dezvoltatorii se concentrează pe creșterea performanței globale a browserului. Datele prezentate pot fi convinse doar că lucrările merg în direcția cea bună. Cercetarea a constat în acest caz, cu privire la restaurarea unei sesiuni constând din - NOTĂ - 1691 de carduri în timp ce studia timpul acestui proces și utilizarea memoriei de operare. Câteva versiuni ale Firefox au fost verificate într-un mod analog, rezultatele care prezintă pe grafice:

[1/2 Utilizarea memoriei de operare

Rezultatele sunt impresionante. În cazul Firefox versiunea 55 (și chiar 56), timpul de restaurare a sesiunii în raport cu versiunea 54 a scăzut de la peste 4 minute până la aproximativ 15 secunde. În același timp, utilizarea memoriei de operare a scăzut de la peste 2 GB la OK. 500 megabytes. Trebuie remarcat faptul că restaurarea sesiune nu înseamnă, în cazul FireFox gata pentru afișare (site-uri sunt încărcate în memorie mai târziu, împreună cu vizita unui card), dar testarea reamintește în mod clar:

Da, acestea sunt rezultatele fără site-uri de încărcare reale, dar uita-te la acest lucru în acest fel, hei: acum aveți o memorie suplimentară de 1,5 GB, pe care nu ați avut-o înainte, în cazul în care pagina poate fi încărcată.

Testarea adaugă, de asemenea, că rezultatele rezultate sunt efectul testelor sale private asupra MacBook și își dă seama că rezultatele în alte cazuri, chiar și diferite numai cu un card deschis, poate fi complet diferit. De asemenea, este demn de mentionat ca in timpul acestui test calculatorul nu a fost conectat la Internet pentru a testa numai eficiența cererii în sine.

Cu toate acestea, schimbările în Firefox sunt dificil de acceptat altfel decât în mod pozitiv. Utilizarea vitezei de încărcare a memoriei și a sesiunii poate fi unul dintre argumentele care vor atrage noi utilizatori în browser. Să vă reamintim de acest loc care recent a fost cu voce tare despre dominația pe piața Chrome, iar în testele de browser recent efectuate, Firefox nu sa dovedit a fi în mod clar mai mic decât Chrome, nici cea mai bună gestionare a energiei bateriei laptopului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu