Principal » Internet » Firefox 41: Mai puțină cerere de memorie și îmbunătățire pe Android

Firefox 41: Mai puțină cerere de memorie și îmbunătățire pe Android

Internet : Firefox 41: Mai puțină cerere de memorie și îmbunătățire pe Android

Potrivit ciclului de publicare oficială, următoarea versiune a browserului Firefox a apărut astăzi pe serverele Fundației Mozilla. Se schimbă imediat după începerea a 41 de vizionări, nu vom vedea, dar acestea nu lipsesc: Dezvoltatorii au făcut multe eforturi pentru a face aplicația și mai rapidă și pentru a oferi mai multe funcții.

În ciuda acțiunilor tot mai mare de Google Chrome, browser-ul Firefox rămâne încă bine și oferă utilizatorilor o abordare diferită a cererii: posibilități de personalizare grele, libertatea de alegere și introducerea pe tehnologii web moderne sunt elemente caracteristice ale programului creat de Mozilla. Blacking Bello Communicator care oferă apeluri video gratuite, multiplatform și apelurile vocale au fost extinse la chat-ul de text al funcției. Acum este un instrument complet pentru schimbul de mesaje cu metode diferite.

Dacă utilizați contul Firefox pentru a sincroniza datele între mai multe dispozitive, puteți seta acum propria fotografie de profil sau avatar. Este greu de spus de ce acest tip de opțiune a fost implementat deloc - contul nu servește în alte locuri decât browserul însuși. Pe de altă parte, se poate ca de ceva timp funcționalitatea lor va fi crescută. O nouă versiune a browserului acceptă, de asemenea, pictogramele site-uri web (Favicon) salvate sub formă de SVG și, prin urmare, grafică vectorială pentru scalarea gratuită. În această versiune, putem instala extensiile externe, nesemnate. Autorii nu au gestiona cu mecanismul de protectie, iar introducerea sa a fost mutat in Firefox 43.

Schimbarea importantă este optimizarea care a permis o reducere semnificativă a paturilor cauzate de Adblock Plus. În unele cazuri, el ar putea să ia chiar mai mult de 1 GB de RAM - toate prin lipsa de partajare a foilor CSS, ceea ce a cauzat necesitatea unei duplicări inutile folosind elemente iframe. Acum, această problemă nu mai există, ABP absoarbe mult mai puțină memorie. Diferența ar trebui să fie vizibil chiar și atunci când nu folosiți această extensie, aplicația nu are nevoie la fel de mult RAM, care mai devreme.

Modificările care au avut loc sub capotă sunt mai mari: Securitatea WebRTC a fost îmbunătățită prin cerința de utilizare a secreței perfecte (PFS) - o metodă de înlocuire sigură a tastelor de sesiune utilizate în timpul conexiunii TLS. Programatorii au îmbunătățit, de asemenea, procesul de decodificare a imaginilor. Satisfăcut ar trebui să fie, de asemenea, programatorii: Datorită includerea mai multor API-uri suplimentare, conformitatea cu HTML5 a fost crescut, de asemenea, a fost posibil să se exporte date despre cererile trimise la formatul HAR. Opțiunea de a crea capturi de ecran de elemente specifice din inspectorul care servește să analizeze și să modifice site-ul web. Datorită stabilității, noua ediție nu permite utilizarea componentelor XPCOM, unele extensii pot, prin urmare, nu funcționează pe ea.

A fost, de asemenea, schimbată într-o versiune mobilă pentru Android. Fraze de utilizator În timp ce introduceți bara de adrese pentru a modifica rapid motorul de căutare, aplicația trimite adăugarea în timpul informațiilor afișate (agent de utilizator) despre versiunea utilizată Android. Gestionarea îmbunătățită a paginilor favorite prin căutarea duplicatelor, pe tablete, putem închide cărțile cu gest. În plus, aceleași modificări au fost introduse în motorul pe care îl putem întâlni într-o versiune desktop, aplicația este astfel mai rapidă și mai bine oferte cu site-uri extinse.

Puteți găsi cea mai recentă tranșă a browser-ului Mozilla Firefox în baza de date de aplicare a site-ului nostru în versiuni pentru Windows, Android, precum și OS X. Programul are un mecanism pentru actualizări automate, dar dacă nu doriți să așteptați până când noua ediție va fi descărcată, puteți utiliza un instalator separat și puteți suprascrie acest lucru în prezent deținut. Nu se vor pierde date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu