Principal » Internet » Firefox 31 cu o protecție mai bună împotriva virușilor și sincronizarea mai rapidă pe Android

Firefox 31 cu o protecție mai bună împotriva virușilor și sincronizarea mai rapidă pe Android

Internet : Firefox 31 cu o protecție mai bună împotriva virușilor și sincronizarea mai rapidă pe Android

Potrivit ciclului de publicare de șase săptămâni adoptat de Mozilla, astăzi următoarea versiune a Firefox va debuta pentru platformele și platformele mobile Android. De asemenea, de astăzi vom fi capabili să folosim noua versiune a clientului popular de e-mail Thunderbird, care a fost prezentat comunității online. Modificările efectuate în cele mai recente scene nu sunt mari, arată totuși că Mozilla, în ciuda scăderii cotei de pe piață, are încă multe de spus.

Una dintre cele mai importante funcții ale versiunii 31 este punerea în aplicare a unui mecanism de malware bloc de descărcare pe baza reputației fișierelor. Până în prezent, browserul ar putea lucra cu antivirus instalat, a avut, de asemenea, propriul filtru de expresie, dar în absența software-ului de securitate, fișierele descărcate nu au fost scanate. Mozilla a profitat de soluție Navigare sigură Google, cunoscută din 2012 din browserul Chrome. Deși nici o documentație API nu a fost livrată, programatorii implicați în dezvoltarea vulpei de foc au reușit să afle cum funcționează totul.

Funcția, deși testarea este activată în mod implicit. setările sale pot fi găsite în browser Opțiuni de securitate. Este demn de remarcat faptul că securitatea nu poate determina dacă fișierul a fost descărcat de utilizator manual sau pagina într-un fel a început automat descărcarea automată. Mozilla implică faptul că această protecție nu va fi niciodată la fel de bună ca Chrome. Testele arată că filtrele fișierele puțin mai rău, dar oferă o protecție suplimentară pentru utilizatori. Aceasta nu este singura schimbare a noii versiuni. În noua pagină de fila există o funcție de căutare, care este asociată cu furnizorul de căutare implicit, care set. În cazul Windows, Firefox 31 va suporta automat fișiere PDF ca cititor și fișiere audio și video în format .Ogg ca jucătorul lor. Acest loc numai atunci când se constată că alte aplicații le folosește. După cum puteți vedea, "Browserul " începe aici mult mai larg decât contextul primit până acum.

Alte modificări au făcut "sub masca ". Mozilla a implementat o nouă bibliotecă de verificare a certificatelor (Mozilla: PKIXL), a introdus, de asemenea, suportul WebVTT, permițându-vă să vizionați filme cu subtitrări utilizând HTML5. Modificările ulterioare sunt extinderea ulterioară a instrumentelor pentru webmasteri: dezvoltatorii le-au extins la add-on Debugges și elemente de panza. Un instrument care vă permite să studiați culorile a fost extins cu un tester de culoare, devevelopers pot, de asemenea, să copieze datele solicitate sub forma unei comenzi curl. Treptat, browserul devine cea mai bună alegere pentru persoanele care formează site-uri web și fără a instala Firebug. Desigur, Mozilla lauda, de asemenea, îmbunătățirea stabilității și eficienței, pentru care s-au întâlnit.în. Integrarea unui mecanism mai bun care interzice memoria.

Schimbările mari au avut loc, de asemenea, la Firefox pentru Android. Vă veți bucura cu siguranță de oamenii care utilizează mecanismul de sincronizare a sincronizării Firefox. Până în prezent, acest browser a sfătuit să sincronizeze cardurile deschise, acum pe ecranul alegerii lor, puteți forța gest de sincronizare imediată la trageți în jos. Modificări în această versiune, în plus față de cele introduse în versiunea desktop (de asemenea, aici vom folosi NP. Cu WebVTT și gestionarea memoriei mai bună) includ, de asemenea, introducerea de API pentru a sprijini Firefox Hub. Permite adăugiștilor să utilizeze pagina de pornire a browserului și să plasați propriul dvs. conținut pe acesta. Deja există trei suplimente care sunt exemple despre modul în care această funcție face chiuveta de bucătărie, panoul de buzunar, precum și hrana acasă.

Thunderbird este o altă chestiune. Mozilla a anunțat deja că numai buletinele de securitate vor livra. Funcții noi nu au fost puse în aplicare de către programatori Fundației, și prin proiectul interesat proiectului. Deoarece web-urile câștigă din ce în ce mai populare, aplicațiile, cum ar fi Thunderbird să devină încet inutil. O nouă versiune este un patch de erori găsite, nu noi caracteristici. Ei se referă la M.în. Suport CSS, mesaje de deschidere, suport pentru feed RSS, precum și funcții de compactare a folderului. Noua versiune foloseste stilul Australis, elimină, de asemenea, suport pentru Ubuntu One nori. O descriere detaliată a modificărilor poate fi găsită pe site-urile proiectului.

Browser în versiunea desktop și pentru Android, și Thunderbird, veți găsi în baza de date de aplicare a portalului nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu