Principal » Internet » Firebird3.0.7.33374

Firebird3.0.7.33374

Internet : Firebird3.0.7.33374

Firebird este una dintre cele mai populare, gratuite și deschise baze de date care aplică modelul relațional. Baza de date este compatibilă cu standardul ANSI SQL-92, precum și cerințele parțial implementate pentru standardele SQL-99 și SQL-2003.

Firebird are un serviciu complet implementat de sintaxă și declanșatori. Procedurile și funcțiile SQL pot fi scrise în multe limbi, inclusiv Java, Delphi, C ++ și Pascal gratuit. Limba serverului intern este PSQL cu implementare completă a cursorilor bidirecționari și a funcțiilor scalare. Tranzacțiile sunt compatibile cu orientările acide. Baza de date poate utiliza expresii regulate și vă permite să creați indexuri bazate pe expresii.

Firebird poate fi extins cu ajutorul pluginurilor și funcțiilor atașate la bibliotecă (DLL sau astfel). Serverul vă permite să criptați transmisiile și să aveți un sistem extensiv de drepturi la obiecte. Interesant, metoda de salvare a datelor vă permite să restabiliți rapid baza dintr-o copie de securitate fără a înregistra o istorie a tranzacțiilor.

Serverul de bază Firebird este dezvoltat pe principiile software-ului deschis și îl puteți folosi fără restricții în niciun scop.

Recomandat
Lasă Un Comentariu