Principal » Internet » Filtrele SnapChata partajate pe computere. Client de câine și ghidează un videoclip,

Filtrele SnapChata partajate pe computere. Client de câine și ghidează un videoclip,

Internet : Filtrele SnapChata partajate pe computere. Client de câine și ghidează un videoclip,

SnapChat căutând cu disperare mai multe modalități de a ieși dintr-o gaură financiară. A existat un parteneriat cu Amazon, pentru a permite achiziționarea netedă a subiecților fotografului și producțiile de film de drepturi de autor. Ce urmează, veți întreba? Răspunsul este: o încercare de a transfera filtre perfect cunoscute, schimbând apariția semnului de recunoaștere a feței - Snapchata - pentru computerele personale cu Windows sau MacOS.

Aplicația cu cameră foto, deoarece se vorbește despre el aici, vă permite să modificați fluxul de date de pe webcam Da, să aplicați una dintre zeci de efecte numite lentile Snapchat. Prin aceasta, putem, de exemplu, să aducem urechi de câini sau imaginea străinilor.

Introducerea camerei foto Lentile Snapchat pentru desktop

În acest fel, imaginea devine disponibilă pentru toate cele trei programe care permit transmisia video. Ce are loc, aspectul schimbat va fi prezentat chiar și atunci când vorbește cu Skype sau Hangouts. În același timp, compania zâmbește mai ales la streamers, parteneriat tentant cu platforma Twitch.

Potrivit lui Snapchat, nu este necesar nici un cont pentru a utiliza camera foto. Doar descărcați-o gratuit de pe site-ul oficial.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu