Principal » Internet » Filtrul DPF - Ce este acest lucru?

Filtrul DPF - Ce este acest lucru?

Internet : Filtrul DPF - Ce este acest lucru?

DPF, adică filtrul de particule, este unul dintre acele dispozitive care petrec un vis din pleoapele cele mai multe mașini cu motoare diesel. Posibilele reparații trezite, înlocuirea este asociată cu costuri uriașe și o crestătură ilegală de ispite pe cei care doresc să salveze. Ce este DPF și cum să-l îngrijească?

Utilizatorii cu motor diesel pot conta pe o mulțime de economii în timpul funcționării mașinii, de exemplu pe drum, dar dacă mașina cea mai mare parte a timpului plimbă în oraș, după o perioadă de timp, pot apărea probleme cu două dimensiuni Roată, turbocompresor, injectoare, dar mai presus de toate cu un filtru de particule permanent DPF. Când conduceți pe distanțe scurte în oraș, un filtru poate fi înfundat foarte repede și, ca rezultat pentru o reparație foarte costisitoare. Ce este DPF deloc?

Ei bine, DPF este responsabil pentru filtrarea particulelor solide, cum ar fi NP. Sadza, adică subproduse de motoare diesel neprelucrate. Nu este un mare secret că motoarele diesel sunt mult mai otrăvitoare decât benzina. Filtrele de acest tip au început să apară în majoritatea mașinilor produse începând cu anul 2005, în conformitate cu Euro 4, care pentru mulți producători a fost insuportabilă fără utilizarea filtrului DPF. Când a apărut standardul de emisie Euro 5, toți producătorii au fost forțați să utilizeze filtre DPF în mașini cu motoare diesel.

Recomandat
Lasă Un Comentariu