Principal » Internet » Filmweb Filme & TV3.7.7

Filmweb Filme & TV3.7.7

Internet : Filmweb Filme & TV3.7.7

FILMWEB este aplicarea celui mai mare serviciu de internet polonez despre filme, serii și cinema, dedicat telefoanelor inteligente, care oferă informații despre repertoriul cinematografelor, știrilor de film și ce să fie văzute la televizor.

Aplicația este, de asemenea, bogat conținut multimedia. Utilizatorul poate vedea cele mai recente remorci de filme în calitate HD, programe Filmwebu (M.în. "TOP VIDEO JOCURI ", "comenzi rapide " sau interviuri) și măsurați gustul dvs. de film (cunoscut din serviciul principal "Gustomierz ").

Utilizatorii au, de asemenea, acces rapid la cele mai recente informații din lumea cinematografiei și filmului, pot citi cele mai recente anunțuri de filme, specifică filmele preferate, cinematografele. După ce vă conectați la aplicație, accesăm și datele (evaluări, prieteni, canale TV etc.).

FilmWeb pe smartphone-urile este, de asemenea, o bază de date completă a filmelor pe care le putem căuta din aplicație. În filele principale, găsim și Filmweb Top 500, unde au fost colectate cinci sute de gusturi de filme evaluate (evaluarea medie și numărul de voturi sunt afișate).

O interfață modernă arată foarte bine, dar necesită o scurtă practică pentru a înțelege toate dependențele și gesturile. Programul este eficient chiar și pe apelurile mai vechi de la iOS. Din versiunea web, se execută opțiunile de conectare utilizând un cont Google.

Acesta este cu siguranță un instrument util pentru toți ventilatoarele cinematografice, filmele și utilizatorii FILMWEB care doresc să fie la curent cu smartphone-urile lor. Un mic dezavantaj este accesul la forum numai din browser.

Recomandat
Lasă Un Comentariu