Principal » Gaming » FIFA 18 - Știm data de lansare și multe altele...

FIFA 18 - Știm data de lansare și multe altele...

Gaming  : FIFA 18 - Știm data de lansare și multe altele...

Recent, un nou FIFA 18 a avut anunțul oficial. În cele mai recente opinii, nu cunoaștem prea mult, dar așa cum se întâmplă de obicei, anul pe an se întâlnește cu mare interes. Ultima versiune predominantă în prezent întâlnită cu o recepție pozitivă. După cum se întâmplă de obicei, următoarea parte este chiar mai bună.

Promite cacanki

..

Dar creatorii jocului știu perfect că tăierea reîncălzită pur și simplu nu va trece, iar jucătorii pentru astfel de înșelători sunt foarte sensibili. Este adevărat că este dificil să schimbi jocul într-un mod diametral care vă place jucătorii, dar de la an la an FIFA pare mai bine. Uneori, o mică schimbare poate afecta succesul sau

..

înfrângere. Un lucru este sigur - EA trebuie să încerce ca jucătorii să ajungă din nou pentru produsul său.

Acum se știe că titlul va fi lansat pe 29 septembrie pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 3 și Xbox 360 și pe PC-TACH. Fața noii ediții a fost Cristiano Ronaldo. Apropo, câștigătorul Real Madrid, Ronaldo regele shooters și imediat după anunțarea FIFA 18 de la Ronaldo în rolul principal - coincidența perfectă.

Pentru moment, nu cunoaștem detaliile schimbării. Știm totuși că va apărea un mod de campanie de caracteristică asemănătoare. Sperăm doar că va fi mai extinsă. Interesant ar putea să conecteze complotul cu un jucător creat de mână. Cine știe, poate că EA va asculta acest consiliu...?

Recomandat
Lasă Un Comentariu