Principal » Gaming » FIFA 18 - mai bun inamic bun?

FIFA 18 - mai bun inamic bun?

Gaming  : FIFA 18 - mai bun inamic bun?

Se pare că unii producători de jocuri s-au uitat la unii producători de mașini. Un exemplu poate fi Volkswagen, care proiectează o altă generație de golf popular, cu toate costurile nu dorește să exagereze, să nu distingă clienții obișnuiți. Este același cu cel mai recent FIFA?

Parțial da, dar este greu să ai o pradă împotriva ei. Fasole! Poate că e bine, pentru că este greu să faci o revoluție în care ceva este foarte bine construit. FIFA a desemnat standarde de mai mulți ani, vinde evaluări și opinii excelente (deși nu senzaționale), astfel încât schimbările drastice a fost foarte riscantă. Da, ea ar putea apărea pe această bază un joc cu adevărat fantastic și un adevărat criminal pentru concurență sau

..

Epic Fail.

Între timp, FIFA 18 continuă tot ceea ce este cel mai bun de la predecesorul adăugând mai multe amendamente, arome și îmbunătățiri. Anul trecut am avut un mod experimental de caracteristici, în care am jucat în figura unui tânăr fotbalist - Alex Hunter. În cea mai recentă ediție continuăm. Dacă nu vă place, poate că nu puteți utiliza acest mod de distracție și puteți juca o carieră sau un manager de bază. Este ceva de genul echipamentelor suplimentare în mașină - nu trebuie să-l folosim și totuși prețul nu era mai mare, așa că merită. Doar în cazul în care.

Desigur, este dificil să se evite comparațiile la PES 2018, a cărui premieră a avut loc cu câteva zile în urmă. Din fericire, sunt jocuri foarte diferite, în ciuda faptului că tratează același sport. În timp ce FIFA 18 este un astfel de Volkswagen în rândul jocurilor - are o tehnică avansată, opțiuni și soluții interesante, echipamente extinse sub forma unei licențe - deci PES 2018 este un concurent coreean. Oferă o distracție uimitoare dacă iertăm deja toate greșelile și deficiențele. Care joc pentru a alege?

Poate că nu vă voi ajuta să alegeți, dar aș vrea să cumpăr

..

ambii. Chiar dacă verificați doar ceea ce vă oferă jocul. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu