Principal » Gaming » FIFA 16 - Evoluția gradului Revoluției

FIFA 16 - Evoluția gradului Revoluției

Gaming  : FIFA 16 - Evoluția gradului Revoluției

Poți să faci și mai bine de la un joc bun? Da, deși este dificil. Este un joc bun poate face eșec? Desigur, este deja foarte simplu. În ce direcție urmează seria FIFA? Desigur, în acest sens mai bine, pentru că de mai mulți ani, îmbunătățirea este sistematică, deși nu este revoluționară. În acest an, ne ocupăm de evoluție, deși unele elemente pot fi considerate revoluționare. 

FIFA 16 Aceasta este o altă parte a probabil cea mai populară serie de fotbal, care datează din anii '90 din secolul trecut. Sucursala canadiană a companiei de artă electronică continuă pentru mai mult de 20 de ani, creând și perfecționând modurile de joc care oferă soluții diferite și inovatoare. De asemenea, merită menționat alte titluri de ieșire de la programatori, adică. NHL, NBA Live, Madden NFL, turul PGA. 

Noua ediție a FIFA a lovit toate cele mai populare platforme TJ. PC, Xbox 360, Play Station 3, Xbox One și PlayStation 4. Întreaga serie a fost inițiată în 1994 pe PC-uri, deci este ciudat că Ediția Deluxe a apărut pe computere. Interesant, producătorii au decis să renunțe la editarea consolelor Nintendo, care au dat drumul la versiunea specială a FIFA Mobile, dedicată dispozitivelor portabile. Comparativ cu vederile anterioare, FIFA 16 ne oferă multe îmbunătățiri noi și interesante. 


La început merită menționat apariția unei echipe naționale de fotbal ale femeilor. Este adevărat că acesta este doar primul pas în această direcție, dar în acest an vom putea juca o reprezentare feminină a unor astfel de reprezentări, cum ar fi Australia, Brazilia, Canada, China, Anglia, Franța, Germania, Italia, Suedia, Mexic , Spania și Statele Unite. Echipa femeilor poate juca un meci social sau un singur turneu. Din păcate, celelalte moduri nu sunt disponibile. 

O altă schimbare este îmbunătățirea modului de echipă FIFA Ultimate, care se numește acum ultimul proiect de echipă. Domeniul de modificare a acționat mai întâi în primul rând procesul de creare a unei noi echipe, care, comparativ cu opiniile anterioare ale seriei, a simplificat semnificativ. Prin aderarea la joc, vom alege una dintre formațiunile disponibile, căpitanul echipei și elementele individuale de magazin, având la dispoziție după cinci fotbaliști la întâmplare pe fiecare dintre ele. ÎN FIFA 16 De asemenea, găsim modul de carieră îmbunătățit. Putem, de exemplu, să jucăm turnee înainte de sezon, care la rândul lor vor permite să spargă talentele din rezerve, să îmbunătățească formarea etc. În plus, putem participa la instruire, datorită căreia îi ridicăm propriile abilități și jucători virtuali. Îmbunătățită inteligență artificială, un joc în formarea apărării și fizica generală a jocului. 

În ceea ce privește animația, jucătorii au trăit până la 25 de opțiuni noi pentru mobilitate. Putem de ex. Determinați lungimea abordării, care permite un control mai mare în timpul meciului. Un computer răspunde mult mai bine situației de pe teren, datorită căruia suntem forțați să generăm acțiuni. Sistemul de aplicații a fost, de asemenea, îmbunătățit, datorită căruia putem efectua o administrare rapidă și scurtă în locurile greu accesibile. Lionel Messi însuși a urmărit sistemul de gătire. 

În acest an, Pro Evolution Soccer 2016 va juca un meci foarte greu cu un timp suplimentar și o serie de sancțiuni. Voi? Poate fi greu

..

Recomandat
Lasă Un Comentariu