Principal » Internet » Fidelia1.6.5

Fidelia1.6.5

Internet : Fidelia1.6.5

Fidelia este un music player pentru utilizatorii cu cerințe ridicate și audiofile. Programul reproduce numeroase formate de fișiere muzicale contemporane, iar plinătatea posibilității este realizată atunci când se joacă formatele fără pierderi ca flac și cu difuzoare de înaltă calitate.

Fidelia vă permite să gestionați o colecție de muzică în multe feluri. El poate citi biblioteca iTunes, dar nu se ocupă de fișiere în format AAC, securizat de DRM. În schimb, oferă posibilitatea de a juca formate cu care iTunes nu contează cum să devii din ce în ce mai popular.

Interfața jucătorului este de a se referi la iubirea utilizatorilor la echipamente de înaltă calitate și amplificatoare clasice, în timp ce oferă încă servicii intuitive la care sunt utilizați utilizatorii Mac. Pe monitoarele virtuale puteți vedea detalii despre calea urmărită, forma valului și nivelurile canalului stereologic. În setările puteți selecta comenzile rapide de la tastatură pentru fiecare funcție de jucător.

În setările Fidelii puteți alege frecvența de eșantionare, setați distribuția canalelor la difuzoarele conectate la Mac, porniți datoria bunului bun sau unul dintre sistemele Apple 'A și instalați pluginuri suplimentare de unitate audio audio. Datorită acestui fapt, puteți utiliza, de exemplu, de la egalizatorul preferat, profesional pentru a dezvolta setări optime pentru un anumit tip de muzică și un kit hardware.

Fidelia a fost, de asemenea, echipată cu un procesor canoper, proiectat de Goodhertz, datorită căruia sunetul are adâncime când ascultați căștile. Aici avem, de asemenea, o gamă largă de setări, egalizator dinamic și monitoare care sunt de obicei pe console de masterat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu