Principal » Internet » Fenomenal Terrarium joc în cele din urmă în versiunea pentru Linux și Maka

Fenomenal Terrarium joc în cele din urmă în versiunea pentru Linux și Maka

Internet : Fenomenal Terrarium joc în cele din urmă în versiunea pentru Linux și Maka

Terraria, numită de mulți jucători Minecraft în termenii 2D, este unul dintre cele mai populare titluri din ultimii ani, dacă scena jocurilor din India, adică creatori independenți,. Proiectul se ocupă perfect pe dispozitivele portabile și pe PC, dar calculatorul ar putea verifica numai sub Windows. În cele din urmă, a schimbat-o acum. De la versiunea 1.3.0.8 Suport pentru fanii OS X și Linux.

Proiectul se bazează pe vizitarea lumilor, achiziționării și, prin urmare, utilizarea materiilor prime, baze de date de construcție, descoperirea temnițelor cu șefi puternici și, în plus, îmbogățită cu elemente RPG și, prin urmare, dezvoltarea caracterului. Recent, Terraria a fost o actualizare puternică, introducând o serie de schimbări semnificative și noi produse, dar numai utilizatorii de sisteme Microsoft s-ar putea bucura de ea. Studio re-logic Un mic secret a fost pregătit pe partea altor versiuni ale clientului jocului. Pachetele adecvate sunt, de asemenea, disponibile pentru plasarea serverelor dedicate.

Titlul ar trebui să fie acum delicios în mediile OS X 10.10 și 10.9.5 64 de biți, precum și Ubuntu 14.04 32 și 64 de biți pe care a fost testat. Cerințele sistemului au un procesor mic: 2 GHz, RAM de 2,5 GB, placă grafică cu doar 128 MB cu suport pentru OpenGL 3.0 plus 200 mega spațiu liber pe hard disk. Important, având un teraric achiziționat în Windows, gratuit puteți descărca jocul pentru alte sisteme.

Mai mult decât atât, pentru Windows, Mac și Linux ediții sunt complet compatibile între ele. Aceasta înseamnă că computerele pot juca, de asemenea, împreună independent de sistemul utilizat sau de transferuri înregistrate de jocuri și lumi. Există unele restricții care rezultă din modul în care sistemele individuale nou susținute interpretează m.în. Unele comenzi rapide de la tastatură, dar creatorii jocului în mod regulat încearcă să elibereze soluția de necazuri.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu