Principal » Internet » Fragmente.2

Fragmente.2

Internet : Fragmente.2

Feedly este o aplicație convenabilă și, în același timp, un serviciu popular de agregare a mesajelor de la diferite canale.

Programul vă permite să căutați rapid și să adăugați fluxuri RSS, precum și să sugerează canalele asociate cu cele deja adăugate. Citirea știrilor pentru ajutorul său este foarte plăcută. Interfața este transparentă, iar cu fiecare articol este vizibilă o miniatură, ceea ce facilitează găsirea conținutului pe care suntem interesați chiar și fără a citi anteturi. De asemenea, puteți trece la o vizualizare compactă, unde sunt vizibile numai anteturile sau revista "Magazine ", unde în prim-planurile vor fi citite și puse de obicei disponibile de utilizatorii de utilizatori.

Mesajele pot fi marcate cu un singur clic ca citite. Puteți aloca etichete fiecărui articol care este util în acest caz dacă vrem să păstrați un articol dat mai târziu și să avem acces ușor la acesta.

Feedly oferă opțiunea de partajare a articolelor pe următoarele servicii și portaluri: Evernote, Instapaper, buzunar, onenote, Google+, Facebook, LinkedIn, tampon și lizibilitate. Puteți decide care dintre ele trebuie să fie vizibile în bara de instrumente. De asemenea, este posibil să trimiteți un link către articol prin e-mail și afișați-l pe site-ul site-ului părinte din browserul dvs.

Pentru a utiliza programul de care aveți nevoie pentru a vă conecta utilizând un cont Google sau Twitter. Feedly este o aplicație gratuită. Opțional, se poate achiziționa unul dintre planurile de abonament plătibile. Opțiunea Pro sau Team este de a alege de la. Versiunile plătite oferă, printre altele, integrarea cu Dropbox, o căutare mai bună, abilitatea de a salva articole la Evernote, OneNote și buzunar. Mai multe despre caracteristicile disponibile pentru o taxă, puteți citi din aplicația sau pe pagina Autorilor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu