Principal » Internet » FBReader: Reader EPUB și FB2

FBReader: Reader EPUB și FB2

Internet : FBReader: Reader EPUB și FB2

FBReader este un cititor foarte flexibil de cărți electronice în multe formate, cu posibilitatea de a sincroniza progresul printr-un disc Google. FBReader vă permite să ajustați aspectul unei cărți și aveți o listă de surse încorporată, inclusiv diverse servicii cu cărți electronice gratuite, de asemenea în poloneză.

După deschiderea cărții, puteți să vă potriviți fontul, marjele și culorile. În plus, FBReader vă oferă posibilitatea de a afișa sau de a ascunde bara de progres de citire pe care pot fi plasate informațiile de care aveți nevoie. Aplicația are, de asemenea, o selecție a mai multor modalități de a activa paginile - atingând ecranul, compensate pe ecran sau pe butoanele de volum.

După ce vă conectați la contul Google, puteți sincroniza biblioteca de carte, precum și a citirii progresului. Pe discul Google, va fi un folder separator FBReader în care vor fi stocate cărți electronice.

Aplicația este gratuită și funcționează fără restricții, în afara unei zone - pentru capacitatea de a utiliza Google Translator trebuie să plătiți aproape PLN 14.

Recomandat
Lasă Un Comentariu