Principal » Internet » Favorite LOCK Ecran - Microsoft emite o altă aplicație Android de succes

Favorite LOCK Ecran - Microsoft emite o altă aplicație Android de succes

Internet : Favorite LOCK Ecran - Microsoft emite o altă aplicație Android de succes

Microsoft Windows Phone după înfrângere, a rămas adaptat la condițiile predominante pe piața dispozitivelor mobile, care direcționează forța principală pentru a crea aplicații pentru Android și iOS. Până la deja o serie de aplicații, sa alăturat următorului (al patrulea!) LOCK Ecranul care are utilizatorii să furnizeze un set personalizat de funcții - Favorite Lock Ecran.

Trebuie să recunosc că Microsoft se găsește destul de bine într-o nouă realitate, petrecând o aplicație foarte interesantă. În cazul Android, în plus față de aplicația care oferă acces la serviciile sale, Microsoft a dezvoltat interfața software și adaptarea la propria viziune a sistemului de operare mobil. Noi găsim așa launcher Microsoft, care începe recent să se formeze, devenind o alternativă mai bună pentru cele mai populare lansatoare.

[1/2

Ecranul Favorites Blocare este un proiect creat de Microsoft Garage și la prima vedere oferă un set de caracteristici pe care le găsim în multe alte ecrane de blocare. Așadar, primim automat imagini de fundal, notificări și opțiuni de căutare. Vom observa o anumită abatere numai după o privire mai atentă. Au fost găsite mai puțin frecvent funcții, cum ar fi. Acces rapid la cele mai recente știri din lume.

Elementul distins este atitudinea față de serviciile Microsoft. Chiar și un motor de căutare este Bing, nu Google. În plus, aproape fiecare element livrat de pe Internet poate fi personalizat. Prin selectarea categoriilor: sportivi preferați, actori, artiști, câini și / sau pisici sau mașini, decide ce mesaje sau imagini de fundal vor fi afișate pe ecranul de blocare.

[1/2

Interesant, trebuie să ne ocupăm de aplicația a patra a ecranului de blocare de la Microsoft. Compania a creat deja ecranul de blocare, ecranul de blocare pitoresc și ecranul de blocare Tetra. Noua aplicație este încă dezvoltată și va obține noi funcții. Anumite deficiențe pot vedea elementele selectate care arată prost - nu sunt suficiente elemente pentru a alege din timpul personalizării inițiale.

În versiunea curentă, ecranul de blocare a ecranului Favorites este direcționat către utilizatori din India, deci probabil că nu trebuie să descărcați cererea de la magazinul oficial Google. O veți găsi în baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu